Veoneer a inaugurat centrul din Iasi in iunie 2017, pornind de la o suprafata inchiriata de 330 mp, in cladirea de spatii de birouri United Business Center 6. Compania ocupa, in prezent, o suprafata totala de 1.200 mp in componenta de birouri din ansamblul Palas.

In decurs de un an, de cand este prezenta in Iasi, in cladirile de birouri din ansamblul Palas, Veoneer, compania din domeniul safety electronics desprinsa din Autoliv, si-a extins centrul de inginerie de aproape patru ori. Echipa locala a producatorului suedez a crescut, de asemenea, si, pana acum, a ajuns la peste 70 de ingineri din Iasi.

In urmatorii ani, Veoneer doreste sa isi consolideze prezenta in Iasi si intentioneaza sa creasca numarul de angajati, procesul de recrutare orientandu-se, cu predilectie, spre ingineri specializati in dezvoltarea si testarea sistemelor de siguranta auto.

Fondata in 2018, Veoneer este o companie noua, construita pe o experienta de mai bine de 60 de ani in industria automotive, ca parte a Autoliv. Veoneer inseamna peste 7.600 de oameni in 13 tari din intreaga lume.

Brandul "United Business Center" a fost dezvoltat la nivel national de catre Iulius, unul dintre cei mai mari dezvoltator si operatori de proiecte mixte din Romania. United Business Center include o suprafata totala de 121.000 mp in operare, in zece cladiri (sase cladiri in complexul urbanistic Palas Iasi - 72.000 mp, doua in proximitatea Iulius Mall Cluj - 18.000 mp si alte doua in ansamblul mixt Openville Timisoara - 31.000 mp).

Retail jobs

Sursa foto: Calin Stan / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri F