SIF Moldova si Cityring Property devolta 1.400 de apartamente langa lacul Straulesti din Capitala cu o investitie de 100 mil. euro

Straulesti Lac Alfa, companie detinuta de SIF Moldova si Cityring Property, anunta dezvoltarea unui proiect rezidential cu 1.400 de apartamente in sectorul 1 din Capitala, in zona lacului Straulesti, in patru faze pana in 2023, cu o investiti in valoare de peste 100 milioane de euro.

Noul proiect, Atria Urban Resort, se construieste in in vecinatatea Colosseum Retail Park, pe un teren de noua hectare. Prima faza, cuprinzand un total de 160 de apartamente (studio-uri, doua si trei camere), un parc privat si o piscina dedicata rezidentilor, este deja in constructie si urmeaza sa fie livrata in trimestrul al treilea din 2019. Dezvoltatorul spune ca pentru Atria Urban Resort a colaborat cu compania londoneza JTP Arhitects, specializata in planificarea comunitara.

"Proiectul se adreseaza cu precadere familiilor tinere, la preturi accesibile, intr-o zona urbana, cu infrastructura in plina dezvoltare", spune Liviu Lepadatu, CEO, Cityring Property, investitor in cadrul proiectului.

In prima faza sunt puse spre vanzare studio-uri in suprafata utila de 40 mp, apartamente de doua camere (cu suprafete totale utile intre 50-60 mp) si apartamente de trei camere (cu suprafete totale utile intre 65 -85 mp). Pretul mediu de vanzare este de 1.150 euro/ mp util + TVA, astfel incat majoritatea apartamentelor se incadreaza in TVA de 5%.

Cityring Property este controlata de oamenii de afaceri Liviu si Eugen Lepadatu, cunoscuti pentru dezvoltarea afacerii Tornado Sistems, cu activitate in distributia de calculatoare. Cityring Property este investitor in cadrul Atria Urban Resort si compania care asigura managementul proiectului imobiliar.

Citeste si:
Moment istoric: Primul SIF românesc care se schimbă la față
Moment istoric: SIF Moldova,...

Atria Urban Resort este al treilea proiect imobiliar in care SIF Moldova investeste in Bucuresti, dupa Veranda Mall si Baba Novac Residence.

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri