Noul proiect, Atria Urban Resort, se construieste in in vecinatatea Colosseum Retail Park, pe un teren de noua hectare. Prima faza, cuprinzand un total de 160 de apartamente (studio-uri, doua si trei camere), un parc privat si o piscina dedicata rezidentilor, este deja in constructie si urmeaza sa fie livrata in trimestrul al treilea din 2019. Dezvoltatorul spune ca pentru Atria Urban Resort a colaborat cu compania londoneza JTP Arhitects, specializata in planificarea comunitara.

"Proiectul se adreseaza cu precadere familiilor tinere, la preturi accesibile, intr-o zona urbana, cu infrastructura in plina dezvoltare", spune Liviu Lepadatu, CEO, Cityring Property, investitor in cadrul proiectului.

In prima faza sunt puse spre vanzare studio-uri in suprafata utila de 40 mp, apartamente de doua camere (cu suprafete totale utile intre 50-60 mp) si apartamente de trei camere (cu suprafete totale utile intre 65 -85 mp). Pretul mediu de vanzare este de 1.150 euro/ mp util + TVA, astfel incat majoritatea apartamentelor se incadreaza in TVA de 5%.

Cityring Property este controlata de oamenii de afaceri Liviu si Eugen Lepadatu, cunoscuti pentru dezvoltarea afacerii Tornado Sistems, cu activitate in distributia de calculatoare. Cityring Property este investitor in cadrul Atria Urban Resort si compania care asigura managementul proiectului imobiliar.

Ordonanta taxelor a ieftinit...
Citeste si: Ordonanta taxelor a ieftinit bursa cu 18%. Imobiliarele s-au scumpit

Atria Urban Resort este al treilea proiect imobiliar in care SIF Moldova investeste in Bucuresti, dupa Veranda Mall si Baba Novac Residence.