Compania de dezvoltare imobiliara Caba Group din Turcia a lansat proiectul rezidential 102 The Address, un concept imobiliar mixt, care implica o investitie in valoare de 50 de milioane de euro. Situat pe Strada Barbu Vacarescu, proiectul rezidential va dispune si de spatii de birouri si 2.900 metri patrati de spatii comerciale.

Proiectul 102 The Address va cuprinde 273 de apartamente cu doua, trei si patru camere, ce au ca termen de finalizare sfarsitul lui 2019, dar si o componenta office si una comerciala. Ansamblul este deservit de 503 locuri de parcare, atat supraterane, cat si subterane, ce vor fi distribuite pe trei etaje. Pentru vanzarea de apartamente, turcii au incheiat un contract de reprezentare exclusiva cu Premier Estate Management, companie de consultanta imobiliara, condusa de Andreea Comsa.

Banca partenera a proiectului este Garanti Bank. De asemenea, dezvoltatorul a inaugurat un showroom (foto jos) care cuprinde un apartament in marime natural a carui amenajare a insemnat o investitie de 500.000 euro. Intentiile dezvoltatorului sunt sa demareze si alte proiecte in Capitala, iar valoarea viitoarelor investitii s-ar putea ridica la 100 de milioane de euro, arata reprezentantii companiei.

102 The Address

Barbu Vacarescu, de la birouri la rezidential

Proiectul 102 The Address se afla in zona Barbu Vacarescu, una din cele mai atragatoare si dinamice zone din tara, cunoscuta pentru dezvoltarea segmentului office din ultimii ani. De altfel, Barbu Vacarescu se afla pe locul trei in topul celor mai scumpe zone din Bucuresti, cu un pret mediu solicitat de 1.990 de euro / mp util si cu o evolutie constanta in ultimul trimestru.

In proiectul mentionat, preturile de achizitie pornesc de la 90.000 de euro, ceea ce corespunde unui pret de 1.500 euro pe metru patrat construit. Suprafetele ajung pana la 77 de metri patrati, iar un numar de 94 de unitati au fost deja vandute.

102 The Address

Pe langa componenta rezidentiala, ansamblul de pe Barbu Vacarescu cuprinde atat o componenta comerciala, cat si una office. Aici se gaseste, astfel, atat un spatiu comercial, cu o suprafata de 2.916 metri patrati, cat si 12 spatii de birouri, de pana la 195 de metri patrati.

Caba Group reprezinta un grup de companii reunite cu activitate in diverse domenii de business precum constructii si imobiliare, productie de energie electrica din surse regenerabile si turism. Activitatea de constructii a inceput inca din 1998 sub denumirea Caba si a constat in constructia de proiecte de infrastructura de mare anvergura si locuinte in Ankare si alte orase din Turcia.

Sursa foto: Syda Productions / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri