Proiectul 102 The Address va cuprinde 273 de apartamente cu doua, trei si patru camere, ce au ca termen de finalizare sfarsitul lui 2019, dar si o componenta office si una comerciala. Ansamblul este deservit de 503 locuri de parcare, atat supraterane, cat si subterane, ce vor fi distribuite pe trei etaje. Pentru vanzarea de apartamente, turcii au incheiat un contract de reprezentare exclusiva cu Premier Estate Management, companie de consultanta imobiliara, condusa de Andreea Comsa.

Banca partenera a proiectului este Garanti Bank. De asemenea, dezvoltatorul a inaugurat un showroom (foto jos) care cuprinde un apartament in marime natural a carui amenajare a insemnat o investitie de 500.000 euro. Intentiile dezvoltatorului sunt sa demareze si alte proiecte in Capitala, iar valoarea viitoarelor investitii s-ar putea ridica la 100 de milioane de euro, arata reprezentantii companiei.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont
Sursa foto: Syda Productions / Shutterstock