Centrul de cercetare Intel se afla in cladirea United Business Center 1 (UBC1) din Openville Timisoara, unde ocupa 2.400 metri patrati, suprafata dispusa pe doua etaje (etajele 8 si 9 dintr-un total de 12). Compania este prezenta aici din decembrie 2017.

In ceea ce priveste amenajarea sediului, aceasta a presupus implementarea standardelor intentionale Intel, potrivit reprezentantilor centrului de cercetare. Compania are concepte proprii de design si constructie ce respecta cele mai inalte standarde privind conditiile de munca, ergonomie, adaptabilitate la fluxul de personal sau de echipamente.

Printre avantajele prezentei in Openville Timisoara, angajatii Intel enumera: locatia centrala, infrastructura de comunicare performanta, disponibilitatea locurilor de parcare in acelasi loc, proximitatea fata de mijloacele de transport in comun si de zona istorica a orasului, vederea de ansamblu asupra orasului nostru, precum si spatiile special amenajate si dusurile destinate celor care folosesc bicicleta ca mijloc de transport.

aBeauty Clinique: Afaceri de...
Citeste si: aBeauty: Afaceri de 1,65 mil. euro in 2018. Cum iti cumperi franciza?

Totodata, un avantaj major il reprezinta proximitatea fata de Iulius Mall Timisoara, unde au acces la restaurante, magazine, sala de fitness, clinica privata de sanatate etc. "Principalele aspecte care ne lipseau in fosta locatie erau laboratoarele cu tehnica si infrastructura noua de comunicare. Dupa mutare, am avut vizita unor colegi din Irlanda, SUA, China, Franta si Polonia, care au ramas foarte placut surprinsi de aspectul noilor birouri si de utilitatea spatiilor de lucru. Nu au trecut neobservate zonele comune, amenajate cu foarte bun gust", au mai spus reprezentantii Intel.

"Fiind langa Iulius Mall, avem toate facilitatile pentru sport, relaxare si mancare. Cu siguranta, aceste elemente aduc un plus de confort si, implicit, competitivitate a ofertei noastre catre candidati si angajati", adauga reprezentantii Intel.

Sediul companiei dispune de un numar de sase sali de conferinta, cate trei pe fiecare nivel, dotate cu sisteme audio si video, care faciliteaza comunicarea cu sediile Intel din intreaga lume.

ZF Friedrichshafen preia...
Citeste si: O companie din Timisoara este preluat de germanii de la ZF

Exista doua spatii pentru servirea mesei, care ofera o panorama excelenta asupra orasului, din toate directiile. Referitor la spatiile de parcare, Intel are alocat un numar de locuri proportional cu cel de angajati, dar care poate creste in timp, intrucat Iulius a deschis o parcare supraetajata. Biroul directorului general este la o masa ca a oricarui coleg. Nu are nici un zid sau paravan.

Proiectul Openville este realizat de companiile Iulius Group si Atterbury Europe si reprezinta o investitie estimata la peste 220 milioane de euro.

2019 incepe cu vesti proaste:...
Citeste si: Nestle inchide anul acesta fabrica de la Timisoara