Roman Value Centre si-a deschis oficial portile cu o oferta de peste 50 de spatii comerciale

Roman Value Centre, dezvoltat de catre Prime Kapital si care gazduieste peste 50 de spatii comerciale, pe o suprafata inchiriabila de aproximativ 20.000 metri patrati, a fost inaugurat astazi. Centrul comercial include un hipermarket, o galerie comerciala si spatii de tip strip mall. Acesta va deservi peste 160.000 de locuitori atat din municipiul Roman, cat si din localitatile din imprejurimi, si va genera peste 600 locuri de munca.

"Decizia de a investi in municipiul Roman se datoreaza potentialului semnificativ al intregii regiuni", spune Lucian Pelepco, directorul centrului comercial Roman Value Centre.

Printre magazinele din noul centru comercial se numara branduri locale si internationale. Alaturi de brandurile inaugurate de Roman Value Centre, astazi si-a deschis portile si hipermarketul Carrefour, primul din oras. Roman Value Centre este pozitionat pe strada Mihai Viteazu si pune la dispozitia clientilor peste 700 de locuri de parcare.

Prime Kapital este un dezvoltator, investitor si operator de active imobiliare integrate vertical, axat pe dezvoltarea de proprietati comerciale in Europa Centrala si de Est. In portofoliul companiei sunt peste 20 de proiecte in tari precum Polonia, Bulgaria si Romania.

Citeste si:
Drum roman, vechi de 2 milenii, descoperit pe şantierul Autostrăzii...
Un drum roman, vechi de două...
Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri