Roman Value Centre, dezvoltat de catre Prime Kapital si care gazduieste peste 50 de spatii comerciale, pe o suprafata inchiriabila de aproximativ 20.000 metri patrati, a fost inaugurat astazi. Centrul comercial include un hipermarket, o galerie comerciala si spatii de tip strip mall. Acesta va deservi peste 160.000 de locuitori atat din municipiul Roman, cat si din localitatile din imprejurimi, si va genera peste 600 locuri de munca.

"Decizia de a investi in municipiul Roman se datoreaza potentialului semnificativ al intregii regiuni", spune Lucian Pelepco, directorul centrului comercial Roman Value Centre.

Printre magazinele din noul centru comercial se numara branduri locale si internationale. Alaturi de brandurile inaugurate de Roman Value Centre, astazi si-a deschis portile si hipermarketul Carrefour, primul din oras. Roman Value Centre este pozitionat pe strada Mihai Viteazu si pune la dispozitia clientilor peste 700 de locuri de parcare.

Prime Kapital este un dezvoltator, investitor si operator de active imobiliare integrate vertical, axat pe dezvoltarea de proprietati comerciale in Europa Centrala si de Est. In portofoliul companiei sunt peste 20 de proiecte in tari precum Polonia, Bulgaria si Romania.

CBRE: 472.000 mp de spatii...
Citeste si: Vom avea o avalansa de mall-uri pana in 2020: circa 500.000 mp in plus


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Aplicatia care te ajuta sa gasesti loc de parcare