Transilvania Constructii, dezvoltatorul Novis Plaza, vrea sa certifice proiectul de spatii de birouri cu certificarea "verde" BREEAM la nivelul Excelent. Corpul A a ansamblului Novis Plaza a fost dat spre utilizare in martie 2017, iar Corpul B va fi dat spre utilizare in Iulie 2019. Locatia Novis Plaza este in Tetarom I, pe Taietura Turcului 47 din Cluj-Napoca.

In total, Novis Plaza are un regim de S+P+3E pentru Corpul A si S+P+7E pentru Corpul B, suprafata inchiriabila totala fiind de 15.000 de metri patrati. Suprafata minima inchiriabila este de 300 mp. Potrivit Transilvania Constructii, cladirea de spatii de birouri Novis Plaza dispune de un consum redus de energie, cu pereti tip cortina ce ofera izolare acustica si termica sau centrale de tratare a aerului.

Pentru angajatii chiriasilor, printre facilitatile Novis Plaza se numara: zona de lounge, o terasa, biciclete electrice, statie de incarcare pentru masini electrice, rastel pentru biciclete, parcare, zona de meditatie si game room.

Spatiile de birouri sunt de tip open-space, cu un grad ridicat de personalizare, iar la parter este amenajata o receptie cu design biophilic si ornamente florale dublate de oglinzi si corpuri de iluminat in stil geometric lighting. La parterul ansamblului se afla spatii comerciale si restaurantul Theta by Pralina. Printre clientii Novis Plaza se numara : Vos Logistics, SMEDIX, Medist Group, Stadt Construct, Zipper s.a.m.d..

Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri