Transilvania Constructii, dezvoltatorul Novis Plaza, vrea sa certifice proiectul de spatii de birouri cu certificarea "verde" BREEAM la nivelul Excelent. Corpul A a ansamblului Novis Plaza a fost dat spre utilizare in martie 2017, iar Corpul B va fi dat spre utilizare in Iulie 2019. Locatia Novis Plaza este in Tetarom I, pe Taietura Turcului 47 din Cluj-Napoca.

In total, Novis Plaza are un regim de S+P+3E pentru Corpul A si S+P+7E pentru Corpul B, suprafata inchiriabila totala fiind de 15.000 de metri patrati. Suprafata minima inchiriabila este de 300 mp. Potrivit Transilvania Constructii, cladirea de spatii de birouri Novis Plaza dispune de un consum redus de energie, cu pereti tip cortina ce ofera izolare acustica si termica sau centrale de tratare a aerului.

Pentru angajatii chiriasilor, printre facilitatile Novis Plaza se numara: zona de lounge, o terasa, biciclete electrice, statie de incarcare pentru masini electrice, rastel pentru biciclete, parcare, zona de meditatie si game room.

Spatiile de birouri sunt de tip open-space, cu un grad ridicat de personalizare, iar la parter este amenajata o receptie cu design biophilic si ornamente florale dublate de oglinzi si corpuri de iluminat in stil geometric lighting. La parterul ansamblului se afla spatii comerciale si restaurantul Theta by Pralina. Printre clientii Novis Plaza se numara : Vos Logistics, SMEDIX, Medist Group, Stadt Construct, Zipper s.a.m.d..

JLL Romania: Rata medie de...
Citeste si: JLL: Am putea asista la cresterea chiriilor pe spatii de birouri


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Mindspace deschide primul sau spatiu de coworking din Romania