P3, investitorul si dezvoltatorul pan-european de proprietati logistice, l-a numit pe Daniel Cateliu ca Leasing and Development manager in Romania, avand responsabilitatea de a atrage noi chiriasi pentru parcul P3 Bucharest A1, cel mai mare parc logistic din Romania, precum si pentru parcul P3 Bucharest NW Ring Road, unde P3 va construi un nou parc logistic de 80.000 mp in viitorul apropiat.

Daniel Cateliu (foto) dispune de experienta de cinci ani in domeniul imobiliar, dupa o perioada in care a lucrat la compania de consultanta CBRE Romania, unde a fost adviser la Departamentul Industrial si Dezvoltare Terenuri. In acea perioada, a fost responsabil de leasing industrial si tranzactii imobiliare, precum si analiza si evaluarea pietei de real estate, studii de piata, negocierea contractelor, si mobilizarea fondurilor de investitii si a companiilor de logistica si productie pentru a genera noi oportunitati de investitii in Romania. Anterior, a fost consultant financiar la Allianz Tiriac Asigurari.

"Sunt incantat sa ma alatur uneia dintre cele mai dinamice companii din sectorul logistic si de dezvoltare industriala, si sa dezvolt in continuare proiecte P3 in Romania impreuna cu colegii mei", a comentat Daniel Cateliu.

Cateliu are o diploma in Stiinte Politice la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative, Master in Teoria si Practica Guvernarii si a obtinut o bursa Erasmus la Facultatea de Stiinte Politice, Universitatea de Studii din Trieste, Italia.

Costin Banica, JLL Romania:...
Citeste si: JLL: 2019 aduce o presiune pe rata de neocupare si chirii in logistica


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
CTP ajunge la 1 MIL. mp in Romania de spatii logistice