P3, investitorul si dezvoltatorul pan-european de proprietati logistice, l-a numit pe Daniel Cateliu ca Leasing and Development manager in Romania, avand responsabilitatea de a atrage noi chiriasi pentru parcul P3 Bucharest A1, cel mai mare parc logistic din Romania, precum si pentru parcul P3 Bucharest NW Ring Road, unde P3 va construi un nou parc logistic de 80.000 mp in viitorul apropiat.

Daniel Cateliu (foto) dispune de experienta de cinci ani in domeniul imobiliar, dupa o perioada in care a lucrat la compania de consultanta CBRE Romania, unde a fost adviser la Departamentul Industrial si Dezvoltare Terenuri. In acea perioada, a fost responsabil de leasing industrial si tranzactii imobiliare, precum si analiza si evaluarea pietei de real estate, studii de piata, negocierea contractelor, si mobilizarea fondurilor de investitii si a companiilor de logistica si productie pentru a genera noi oportunitati de investitii in Romania. Anterior, a fost consultant financiar la Allianz Tiriac Asigurari.

"Sunt incantat sa ma alatur uneia dintre cele mai dinamice companii din sectorul logistic si de dezvoltare industriala, si sa dezvolt in continuare proiecte P3 in Romania impreuna cu colegii mei", a comentat Daniel Cateliu.

Cateliu are o diploma in Stiinte Politice la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative, Master in Teoria si Practica Guvernarii si a obtinut o bursa Erasmus la Facultatea de Stiinte Politice, Universitatea de Studii din Trieste, Italia.

Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri