In noua functie, Laura Dumea-Bencze va coordona activitatile de cercetare ale companiei, contribuind la informarea clientilor cu privire la tendintele care influenteaza piata imobiliara. De asemenea, va asista la dezvoltarea si implementarea planurilor strategice ale companiei.

Laura Dumea-Bencze are o experienta de peste sase ani in domeniul imobiliar, lucrand, in perioada 2007-2011, pentru CBRE Romania si, ulterior, pentru Anchor Grup, in calitate de Business Intelligence Manager (2011-2013). Absolventa a Facultatii de Stiinte Politice din cadrul Universitatii din Bucuresti, Laura Dumea-Bencze a finalizat si un Master la Central European University din Budapesta.

De asemenea, CBRE Romania i-a numit pe Tatiana Axinte in functia de business and operations coordinator si pe Marius Parfene in functia de project manager. Ceilalti cinci membri noi ai echipei sunt brokeri in cadrul diviziilor de birouri (Iulian Onofrei si David Canta), retail (Iulia Brinzea) si industrial (Daniel Cateliu si Tudor Muntean).

Citeste si:

„Recrutarile realizate de CBRE in ultimele trei luni sunt o dovada a trendului ascendent pe care il inregistreaza business-ul nostru in Romania si, in general, piata locala de real estate”, a adaugat Razvan Iorgu, seful CBRE Romania.