Programul de internship de la CBRE Romania, denumit "Junior Academy" este dedicat studentilor din ultimul an, masteranzilor sau absolventilor de formare economica din promotiile cu pana la trei ani in urma si la finalizarea acestuia existand posibilitatea angajarii pe perioada nedeterminata a celor care se potrivesc cu profilul companiei. Termenul limita pentru inscrierea in program este 6 Iunie 2014 iar experienta anterioara nu reprezinta un criteriu de selectie a participantilor.

Programul de internship se va derula in trei module - cinci, zece si douazeci de zile - iar promovarea se va face pe baza unei evaluari riguroase, aplicata la finalul fiecarui modul. Cei care finalizeaza cu succes programul vor primi din partea companiei oferte de angajare pentru cele sase posturi disponibile: doua pozitii de junior broker in departamentul birouri, cate o pozitie de junior broker in departamentele retail si industrial, precum si pozitiile de debutant evaluare si debutant research.

Juniorilor care, la finalul programului de internship, vor primi propuneri de angajare, CBRE le va oferi contract de munca pe perioada nedeterminata, dar si stagii de pregatire in Romania si la birourile din strainatate ale CBRE.

Prima sesiune de prezentare a proiectului a fost sutinuta de catre Razvan Iorgu, directorul general al CBRE Romania, in cadrul SNSPA, urmand ca astfel de prezentari ale companiei si ale programului sa fie realizate si catre alte facultati cu profil economic in urmatoarea perioada.