Compania de consultanta imobiliara CBRE Romania demareaza un program de internship dedicat studentilor in ultimul an sau tinerilor absolventi in cadrul caruia pune la bataie 6 joburi pe pozitii entry level in companie.

Programul de internship de la CBRE Romania, denumit "Junior Academy" este dedicat studentilor din ultimul an, masteranzilor sau absolventilor de formare economica din promotiile cu pana la trei ani in urma si la finalizarea acestuia existand posibilitatea angajarii pe perioada nedeterminata a celor care se potrivesc cu profilul companiei. Termenul limita pentru inscrierea in program este 6 Iunie 2014 iar experienta anterioara nu reprezinta un criteriu de selectie a participantilor.

Programul de internship se va derula in trei module - cinci, zece si douazeci de zile - iar promovarea se va face pe baza unei evaluari riguroase, aplicata la finalul fiecarui modul. Cei care finalizeaza cu succes programul vor primi din partea companiei oferte de angajare pentru cele sase posturi disponibile: doua pozitii de junior broker in departamentul birouri, cate o pozitie de junior broker in departamentele retail si industrial, precum si pozitiile de debutant evaluare si debutant research.

Juniorilor care, la finalul programului de internship, vor primi propuneri de angajare, CBRE le va oferi contract de munca pe perioada nedeterminata, dar si stagii de pregatire in Romania si la birourile din strainatate ale CBRE.

Prima sesiune de prezentare a proiectului a fost sutinuta de catre Razvan Iorgu, directorul general al CBRE Romania, in cadrul SNSPA, urmand ca astfel de prezentari ale companiei si ale programului sa fie realizate si catre alte facultati cu profil economic in urmatoarea perioada.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri