CBRE Romania isi muta birourile intr-un sediu nou, situat in ansamblul Aviatorilor 8, dezvoltat de NEPI Rockcastle, unde va ocupa o suprafata de 1.000 de metri patrati. Mutarea va fi realizata pana la sfarsitul acestui an, iar pana atunci CBRE Romania va utiliza birourile Spaces din proiectul Campus 6.

Compania de consultanta imobiliara CBRE Romania anunta mutarea intr-un nou sediu, situat in proiectul de birouri Aviatorilor 8, dezvoltat de catre NEPI Rockcastle si amplasat in Piata Victoriei. CBRE va ocupa un spatiu de aproape 1.000 de metri patrati, la primul etaj al cladirii moderne de birouri care, alaturi de Vila Oromolu, face parte din ansamblul Aviatorilor 8. Conform estimarilor, lucrarile de amenajare a noului sediu se vor finaliza pana la sfarsitul lui 2018, urmand ca, de la inceputul lunii noiembrie, CBRE sa-si desfasoare temporar activitatea in spatiile de lucru flexibile Spaces din Campus 6, complex dezvoltat de catre Skanska si administrat de catre CBRE. Proiectul Campus 6 este situat langa Universitatea Politehnica, in zona de centru-vest a capitalei.

Razvan Iorgu, CBRE Romania

“CBRE are echipe dedicate de specialisti care identifica si analizeaza cele mai bune amplasamente, administreaza cladiri construite in cele mai bune conditii de calitate si realizeaza spatii de birouri care corespund celor mai exigente cerinte ale clientilor nostri. Asadar, era firesc ca, in momentul in care am decis sa ne mutam, sa abordam acest proces cu tot profesionalismul si know-how-ul pe care ni le confera experienta. Ne-am propus sa facem din schimbarea sediului un adevarat studiu de caz, in care sa folosim cele mai noi tehnologii si aplicatii pe care le detinem, pentru a arata cum se poate face trecerea de la aspectele ce tin de functionalitatea, siguranta si confortul unor spatii de birouri spre zona de experienta superioara a utilizatorului. Aceasta este una dintre cele mai pregnante tendinte din sectorul de birouri, iar odata cu noul sediu avem ocazia sa demonstram ce poate face o echipa de specialisti – si aici ma refer atat la echipa CBRE, cat si la partenerii nostri de la Morphoza – avand la indemana cele mai performante instrumente!”, a declarat Razvan Iorgu, Managing Director al CBRE Romania.

Pentru amenajarea noilor birouri din Aviatorilor 8, CBRE colaboreaza cu Morphoza, companie de consultanta in design interior. Conceptul a plecat de la ideea de birouri ale viitorului, in care accentul este pus pe starea de bine a angajatului, pe un mediu cat mai placut si creativ, in care tehnologiile ultra moderne se imbina perfect cu cele mai sofisticate principii de wellness. CBRE a folosit pentru definirea si optimizarea spatiului noile tehnologii pe care le detine, printre care aplicatia de masurare a gradului de utilizare a diferitelor tipuri de spatii de lucru sau aplicatia de simulare a spatiilor care permite tururi virtuale de tip 2D si 3D. O alta solutie inovatoare utilizata in amenajarea noului sediu CBRE din Aviatorilor 8 este o metodologie proprie, folosita pentru cresterea starii de bine, a sanatatii si, implicit, a productivitatii angajatilor, prin alcatuirea unor profile profesionale si stabilirea conexiunii dintre modul de lucru si mediu.

Cladirea de birouri din ansamblul Aviatorilor 8 are un design avangardist, cu o fatada dublu curbata care reflecta Vila Oromolu, una dintre cele mai frumoase cladiri de patrimoniu ale Bucurestiului. Vila Oromolu a fost construita in anul 1927, intr-o imbinare a stilurilor neoclasic, baroc si art nouveau si a fost restaurata de NEPI Rockcastle. Ansamblul este situat la intersectia Bulevardului Aviatorilor cu strada Paris, in zona ultra-centrala a Bucurestiului (CBD - Zona Centrala de Business), dispune de o suprafata totala inchiriabila de peste 7.700 de metri patrati si de o parcare cu 202 locuri, amplasate pe trei niveluri subterane. Cladirea de birouri are patru niveluri, iar suprafata vitrata generoasa asigura lumina naturala din abundenta, oferind totodata si izolatie termica optima. In afara de CBRE, chiriasii proiectului sunt: concernul american General Electric, care are aici sediul centrului de solutii software, Fitbit, producator american de echipamente de monitorizare a activitatii fizice si compania americana Philip Morris.

Pana la finalizarea amenajarii noului sediu, CBRE isi va muta temporar birourile in spatiile inchiriate de Spaces in cladirea Campus 6.1, parte a proiectului dezvoltat de Skanska in apropierea Universitatii Politehnice. CBRE este actualmente atat chirias in spatiile de lucru flexibile marca Spaces, cat si administrator al cladirii Campus 6.1, implicandu-se in viata cladirii atat din postura de strateg, cat si de utilizator, in scopul de a optimiza propriile servicii.

“Ne bucura foarte mult ca lansarea Spaces in Romania va fi marcata de venirea CBRE in spatiul nostru. Faptul ca o companie de anvergura CBRE, care cunoaste extrem de bine piata spatiilor de birouri, a ales Spaces, este pentru noi o recunoastere a calitatii solutiilor de spatii de birouri flexibile si creative pe care le oferim”, spune Ramona Predescu (Iacob), Country Manager al Regus si Spaces Romania (parte din IWG).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri