Compania de consultanta imobiliara CBRE a fost mandatata de catre NEPI Rockcastle sa asigure serviciile de administrare a proprietatilor pentru cele trei cladiri de spatii de birouri pe care le detine in Bucuresti: Floreasca Business Park, The Lakeview si Aviatorilor 8 (fosta Victoriei Office). Suprafata totala inchiriabila a acestor proiecte este de 70.580 mp.

Astfel, portofoliul local de administrare a proprietatilor al CBRE atinge 770.000 mp, din care 410.000 mp sunt spatii de birouri si 360.000 mp reprezinta spatii comerciale. Fondul de investitii sud-african NEPI Rockcastle, unul dintre cei mai mari dezvoltatori si proprietari de active imobiliare din Romania isi externalizeaza ca urmare pentru prima data serviciile de administrare a proprietatilor.

Departamentul local de administrare a proprietatilor al CBRE a fost fondat la sfarsitul lui 2013, sub conducerea Luizei Moraru (foto).

Defalcat, cele trei noi proprietati administrate de CBRE au urmatoarele suprafete: Floreasca Business Park - 36.470 mp si se afla pe Calea Floreasca, The Lakeview - 25.907 mp si este situat pe Bd. Barbu Vacarescu, iar Aviatorilor 8 ocupa 8.203 mp si este situata in Piata Victoriei. De altfel, CBRE si-a mutat recent birourile in Aviatorilor 8.

NEPI Rockcastle este unul dintre cei mai mari proprietari si administratori de centre comerciale din Europa Centrala si de Est, prezent in noua tari din regiune si cu un portofoliu investitional de peste 5,9 miliarde euro.

Citeste si:
Ar putea schimba pensiile private regulile jocului in piata...
Fondurile de pensii private...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Harta proiectelor de retail 2020: orasele mici, pe gustul devoltatorilor
Setari Cookie-uri