Compania de consultanta imobiliara CBRE a fost mandatata de catre NEPI Rockcastle sa asigure serviciile de administrare a proprietatilor pentru cele trei cladiri de spatii de birouri pe care le detine in Bucuresti: Floreasca Business Park, The Lakeview si Aviatorilor 8 (fosta Victoriei Office). Suprafata totala inchiriabila a acestor proiecte este de 70.580 mp.

Astfel, portofoliul local de administrare a proprietatilor al CBRE atinge 770.000 mp, din care 410.000 mp sunt spatii de birouri si 360.000 mp reprezinta spatii comerciale. Fondul de investitii sud-african NEPI Rockcastle, unul dintre cei mai mari dezvoltatori si proprietari de active imobiliare din Romania isi externalizeaza ca urmare pentru prima data serviciile de administrare a proprietatilor.

Departamentul local de administrare a proprietatilor al CBRE a fost fondat la sfarsitul lui 2013, sub conducerea Luizei Moraru (foto).

Defalcat, cele trei noi proprietati administrate de CBRE au urmatoarele suprafete: Floreasca Business Park - 36.470 mp si se afla pe Calea Floreasca, The Lakeview - 25.907 mp si este situat pe Bd. Barbu Vacarescu, iar Aviatorilor 8 ocupa 8.203 mp si este situata in Piata Victoriei. De altfel, CBRE si-a mutat recent birourile in Aviatorilor 8.

NEPI Rockcastle este unul dintre cei mai mari proprietari si administratori de centre comerciale din Europa Centrala si de Est, prezent in noua tari din regiune si cu un portofoliu investitional de peste 5,9 miliarde euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri