Forte Partners a inchiriat 6.000 mp catre Molson Coors in a faza a doua a proiectului de spatii de birouri The Bridge

Forte Partners a inchiriat o suprafata de 6.000 de metri patrati de spatii de birouri in faza a doua a noii cladiri The Bridge catre Molson Coors Global Business Services, un centru de servicii globale pentru unul dintre principalii jucatori din piata berii, la nivel international.

Pentru Molson Coors GBS, spatiul de 6.000 de metri patrati din faza a doua a The Bridge este al doilea sediu din Bucuresti, compania urmand sa-si continue activitatea si in spatiul de 2.500 de metri patrati inchiriat in zona Pipera. Grupul a deschis in 2017 un centru de servicii in Romania care deserveste operatiuni la nivel global.

ReConstruct, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate sectorului imobiliar, ajunge in 2019 la cea de-a 5-a editie. Participa GRATUIT la eveniment, pe 17 si 18 aprilie, de la ora 9.00. Inscrie-te aici.

"Continuam dezvoltarea fazei a treia a The Bridge si administrarea proiectului, activitate ce va continua pana la finalizarea acestuia si inca sase luni de la receptia finala", a declarat Elena Tecuta (foto), leasing manager Forte Partners. Tranzactia prin care Molson Coors GBS a inchiriat 6.000 de metri patrati in faza a doua a The Bridge a fost asistata de catre Colliers International.

Anul trecut, in luna august, Forte Partners a semnat vanzarea integrala a proiectului de birouri The Bridge catre grupul Dedeman, ceea ce a reprezentat cea mai importanta tranzactie de real estate din 2018. Prima faza a fost inchiriata integral catre chiriasi precum BCR si IBM. A doua faza, cu o suprafata totala inchiriabila de 21.000 de metri patrati este finalizata, inchiriata in intregime.

Forte Partners, companie fondata in 2014, a dezvoltat pana in prezent un portofoliu de proiecte in valoare de peste 200 de milioane de euro, atat in sectorul de birouri, cat si in cel rezidential, si are in curs de dezvoltare proiecte de inca 200 de milioane de euro. Forte Partners a dezvoltat cladirile de birouri Stefan cel Mare Building si The Bridge 1, The Bridge 2 precum si proiectul rezidential Londra 27 si are in derulare Aviatiei Park si The Bridge 3.

Citeste si:
TOPUL proiectelor de birouri ce urmează a fi livrate în Bucureşti...
TOPUL celor mai importante...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri