Cordia, divizia de investitii rezidentiale a dezvoltatorului imobiliar Futureal, a cumparat patru loturi de teren in nordul Bucurestiului, printr-o investitie de 100 de milioane de euro. Pe aceste terenuri ar urma sa fie dezvoltate proiecte rezidentiale destinate segmentelor medium si medium-high.

"Investitiile totale in dezvoltarea celor patru terenuri, parte a strategiei noastre pe termen lung in Romania, se ridica la aproximativ 100 de milioane de euro", a declarat Mauricio Mesa Gomez, CEO Cordia Romania si membru al Consiliului de Administratie Cordia.

ReConstruct, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate sectorului imobiliar, ajunge in 2019 la cea de-a 5-a editie. Participa GRATUIT la eveniment, pe 17 si 18 aprilie, de la ora 9.00. Inscrie-te aici.

El adauga ca "toate aceste noi dezvoltari vor aduce pe piata rezidentiala apartamente medium si medium-high, la fel ca in Parcului20, proiect situat in zona Expozitiei si aflat in curs de dezvoltare. Cordia Romania isi propune sa livreze 500 de apartamente pe an. Prin achizitia acestor terenuri, cu o suprafata cumulata de aproximativ opt hectare, am asigurat bazele dezvoltarii pentru viitoarele proiecte".

Retail jobs

Cordia Romania a investit anterior alti 40 de milioane de euro, pe parcursul a doi ani si jumatate - trei ani, in dezvoltarea proiectului rezidential Parcului20. Divizia de dezvoltari rezidentiale a grupului Futureal a obtinut, in decembrie 2018, autorizatia de construire pentru ansamblul rezidential Parcului20.

Proiectul rezidential va fi dezvoltat in doua faze si va avea, in total, 469 de apartamente. Termenul de finalizare pentru cele 260 de apartamente din prima faza a ansamblului rezidential este septembrie 2020, iar cea de-a a doua faza va fi livrata la 8-12 luni dupa prima etapa.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri