Emblematic pentru stilul de viata exclusivist din centrul capitalei, Asmita Gardens lanseaza concursul Asmita Design Competition, o provocare profesionala adresata arhitectilor si nu numai, ce consta in prezentarea unei propuneri de amenajare interioara a unui penthouse.

Prin acest demers, se doreste incurajarea noului val de arhitecti in cautare de afirmare si se sprijina depasirea barierelor, prin neacceptarea conformismului in procesul creatiei.

Regulamentul oficial, calendarul concursului, dar si brieful proiectului pot fi gasite in pagina dedicata acestuia, designcontest.asmitagardens.ro.

Competitia se desfasoara in perioada 08.04.2019 - 27.05.2019, iar premiul acordat este in valoare de 4.500 EURO. Evolutia concursului poate fi urmarita si pe pagina oficială de Facebook a proiectului.

Se cauta o abordare proaspata, originala, venita din exteriorul proiectului, a unei minti care nu se fereste de neconventional atunci cand creeaza. Randarile, caci acestea vor fi rezultatul final si relevant al prezentarilor, vor trebui sa contina pe langa designul propus si povestea din spatele imaginilor. Un criteriu important in alegerea castigatorului va fi ca ideile prezentate sa fie sustinute de o viziune clara, atent gandita si direct proportionala cu spatiul si posibilitatile acestuia.

Asmita Gardens este un proiect unic pe piata imobiliara nationala, bucurandu-se de un real succes, apartamentele fiind vandute integral si in prezent, cu doar 4 penthouse-uri ramase disponibile. Complexul rezidential prezinta o inaltime maxima de 92 m de la sol, rezultand astfel binecunoscuta vedere panoramica. Mai mult decat atat, vecinatatea Parcului Natural Vacaresti, supranumit si Delta Bucurestiului, ascunde un adevarat ecosistem natural, urmand ca pe viitor sa devina primul parc natural urban din Romania.