Deloitte Romania a mutat 700 de angajati in cladirea de spatii de birouri The Mark

Deloitte Romania si-a mutat birourile in cladirea The Mark, aflata in vecinatatea Pietei Victoriei, la intersectia strazilor Buzesti si Calea Grivitei. Aproximativ 700 de angajati ocupa ultimele opt etaje ale turnului The Mark inchiriate de Deloitte Romania, insumand peste 8.500 de metri patrati.

Deloitte Romania a semnat contractul de inchiriere, pentru a-si muta birourile in cladirea The Mark, in a doua jumatate a anului trecut, compania de consultanta din Big 4 fiind reprezentata de Knight Frank. The Mark este un proiect de spatii de birouri de clasa A, dezvoltat de S Immo. Proiectul dispune si de locuri de parcare pentru biciclete si puncte pentru incarcarea masinilor electrice.

Anterior, Deloitte avea sediul in cladirea America House, din Piata Victoriei din Capitala. Tranzactia de inchiriere a venit intr-o perioada de activitate efervescenta pe piata de spatii de birouri din Bucuresti, care a ajuns la o cerere de peste 200.000 mp in primele trei trimestre ale anului 2018.

Deloitte furnizeaza la nivel global servicii de audit, consultanta, servicii juridice, consultanta financiara si managementul riscului, servicii de consultanta fiscala si alte servicii adiacente. The Mark este detinuta de compania S Immo.

Citeste si:
Deloitte: Amânarea la plată a chiriei de către IMM-uri, o soluţie...
Experții Deloitte: Amânarea...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Guvernul promite finanțarea chiriilor pentru retailerii din mall-uri
Setari Cookie-uri