CTP construieste un nou parc logistic langa Sibiu, cu o investitie totala de 23 mil. euro

CTP, unul dintre cei mai mari dezvoltatori si administratori de parcuri industriale si logistice din Romania, dezvolta un nou parc de profil in apropiere de muncipiul Sibiu: CTPark Sibiu II. Primul depozit de clasa A a fost deja construit si este gata pentru primii chiriasi in circa doua luni. In momentul finalizarii tuturor cladirilor din parc, investitia totala in dezvoltare se va ridica la 23 milioane euro.

Proprietatea este situata la 4 kilometri de centrul Sibiului, in zona industriala de vest, pe teritoriul administrativ al comunei Cristian si in apropierea aeroportului, avand acces la autostrada A1. Parcul are o suprafata totala de 9 hectare, iar in prima etapa sunt construiti 13.200 mp inchiriabili. In prezent, doar 2.600 mp mai sunt disponibili, restul spatiului fiind deja inchiriat catre doua companii. Aceasta este cea de-a doua investitie a CTP in Sibiu, dupa extinderea unei fabrici finalizate anul trecut.

"CTP continua procesul de crestere si in 2019, dupa ce inceputul anului a marcat atingerea unui prag istoric pentru activitatea companiei in Romania: 1 milion mp, suprafata construita in 15 parcuri. Astfel, la inceputul celui de-al doilea semestru din 2019, dezvoltatorul va finaliza constructia a 13.200 mp, dintre care 10.600 mp au fost deja preinchiriati", potrivit CTP.

Ana Dumitrache, Country Head al CTP Romania arata ca "parcul va avea in total trei cladiri, iar prima dintre ele este deja ridicata si inchiriata in proportie de 80%, catre doi clienti care se vor muta anul acesta".

Dezvoltatorul mai detine o proprietate in judetul Sibiu, CTPark Sibiu I, care a fost finalizat la inceputul lui 2018 si dispune de o suprafata totala de 13.400 mp, inchiriata de catre o companie producatoare de componente auto.

Citeste si:
CTP cumpără un proiect din punctul zero al pieței logistice din...
CTP cumpără un proiect din...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Gabriela Firea: Voi propune redeschiderea parcurilor și cimitirelor de la 15 mai
Setari Cookie-uri