Point Development (cunoscut ca Shikun & Binui) are in lucru 526 de apartamente pe segmentele medium-plus si premium in diverse zone ale Bucurestiului, ce vor fi livrate in urmatorii doi ani, in proiectele City Point, New Point si Green Point, si un pipeline extins de 1.263 de unitati rezidentiale cu livrari estimate pana in 2024, potrivit lui Favi Stelian, managing director al companiei de dezvoltare imobiliara.

Point Development va da startul in aceasta vara lucrarilor de extindere la ansamblul City Point Aviatiei, aflat in vecinatatea polului de birouri Barbu Vacarescu - Pipera si a mall-ului Promenada. Dezvoltatorul pune pe piata studiouri duble, apartamente cu doua si trei camere si apartamente duplex in trei blocuri cu 12 si 18 etaje, cu un total de 407 unitati, primele 107 locuinte urmand sa fie livrate incepand cu 2021. Prima faza a City Point, insumand 215 apartamente este vanduta in totalitate din 2017.

"Pentru noile faze, a fost gandit un concept adaptat la cerintele locative din prezent. Astfel va fi amenaja un centru SPA destinat locatarilor ansamblului si facilitati precum spatii verzi si gradini, locuri de joaca si terenuri de sport, iar parcarile vor fi amenajate exclusiv in subteran. Totodata, noile blocuri vor fi certificate in sistemul LEED de clasificare a cladirilor verzi", spune Favi Stelian (foto).

New Point

Dezvoltatorul a luat decizia de a achizitiona un teren in vecinatatea proiectului New Point (foto sus) si de a extinde proiectul cu noi tipuri de locuinte. Astfel, daca initial erau in plan 6 blocuri cu un total de 408 apartamente in trei faze, dezvoltatorul va dezvolta un total de 600 de apartamente in proiect, adugand si 118 vile. In luna iulie vor fi livrate 136 de unitati din faza a doua, cele 136 de apartamente din faza trei urmand sa fie finalizate in primavara anului viitor.

Dezvoltari in lucru - 526 de unitati, cu termene de finalizare pana in 2021

Nume ansamblu

Numar de unitati & data livrare

New Point

Faza 2, T3 2019 - 136 apartamente

New Point

Faza 3, T2 2020 - 136 apartamente

City Point

Faza 2, T1 2021 - 107 apartamente

Green Point

Faza 1, 2021, 147 de apartamente

Anamsablul rezidential Green Point va fi dezvoltat pe bvd Basarabia, la intersectia cu strada Ion Shahigian, la 500 metri de statia de metrou Costin Georgian si va cuprinde un total de 800 de apartamente in apropierea unor puncte de interes precum Arena Nationala sau Mega Mall. Mixul cuprinde de la apartamente tip studio cu suprafete utile de 42 mp, pana la apartamente de patru camere cu suprafete de 120 mp si terase. Prima faza, insumand 147 de apartamente este in lucru si va fi livrata in primavara 2021.

Pipeline extins de 1.263 unitati, cu livrari estimate pana in 2024

Nume ansamblu

Numar de unitati

New Point

292 apartamente

New Point

118 vile

City Point

300 apartamente

Green Point

653 de apartamente

Point Development este brandul de dezvoltator al companiei Shikun & Binui pe piata romaneasca. Compania a livrat pana in prezent 351 de apartamente in proiectele City Point si New Point. Shikun & Binui este unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliar din Israel, fiind activ in acest domeniu inca din 1920, cu proiecte diverse in infrastructura, real estate si energie regenerabila.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri