3house, operator local de spatii de coworking, anunta extinderea cu doua noi etaje a spatiului din zona Pietei Universitatii, aflat in cladirea Unimed din spatele Teatrului National Bucuresti. Astfel, incepand din iulie 2019, suprafata totala operata este de 1.700 mp, iar compania planifica sa adauge o noua locatie de 3.400mp in cladirea Equilibrium dezvoltata de Skanska in Floreasca, in toamna acestui an.

Spatiul de co-working 3house Universitate deschis si operat de la finalul anului trecut aproape si-a triplat suprafata pana la 1.700 mp pentru a oferi mai multe birouri de lucru, in contextul unui grad de ocupare de 90% inainte de inaugurarea celor doua noi etaje. Locatia 3house Universitate inseamna acum parter + mezanin + etaj 1.

Spatiul de co-work are o capacitate de pana la 200 de persoane distribuite in zone amenajate pentru a primi echipe in spatii de birouri dedicate, doua zone de open-space, spatii de sedinte si un spatiu modular pentru evenimente, cu o capacitate de pana la 120 de persoane. Investitia totala in amenajarea spatiului 3house Universitate a fost de peste 900 mii euro.

Fondatorii 3house sunt Vlad Craioveanu, Ilinca Paun (fostul CEO Colliers) si Cristian Ustinescu. La momentul lansarii, cei trei aratau ca 3house are ca obiectiv deschiderea a trei locatii in Bucuresti in urmatorii doi ani, cu o suprafata totala de peste 15.000 mp.

Retail jobs

"In curand, vom deschide si prima cafenea-bistro in aceasta locatie, urmand sa ducem conceptul mai departe si in proiectul de la 3house Floreasca", spune Vlad Craioveanu, CEO si fondator 3house si Impact Hub Romania. Spatiile de coworking 3house au costuri care variaza de la 25 euro (acces ad-hoc) pana la 100-250 euro / luna in zona de coworking.

Urmatorul spatiu 3house va avea aproape 3.400 mp si va fi inaugurat in toamna aceasta in cladirea Equilibrium by Skanska. Locatia este in cea mai compacta zona de birouri - in centrul de nord al Bucurestiului, zona Floreasca-Barbu Vacarescu. In total, anul acesta 3house va opera un spatiu total de peste 5.000 mp de spatii de coworking.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri F