Telus, companie de servicii de call-center, si-a extins suprafata inchiriata de spatii de birouri in AFI Park cu inca 1.200 mp, pe langa cei 8.800 mp pe care ii ocupa deja, "pentru a sustine ritmul de crestere al angajarilor planificat pentru acest an in Bucuresti".

"Romania este noul Sillicon Valley al Europei in ceea ce priveste domeniul outsourcing. Cu 125.000 de angajati care lucreaza in aceasta industrie aflata in expansiune, reputatia dobandita de destinatie atractiva de outsourcing este in crestere. Dorim sa valorificam potentialul pe care il ofera Romania, astfel ca ne continuam dezvoltarea in 2019, atragand cele mai bune talente multilingve pe care le poate oferi piata muncii", spune Gregoire Vigroux, co-fondator & vicepresedinte business development, Telus International.

Compania si-a mutat birourile in AFI Park 3 in 2015 si s-a extins in AFI 4 & 5 in anul 2017. Compania ocupa in prezent aproape 11.000 metri patrati de birouri, in total, in Bucuresti si Craiova. Telus dispune, in total, de un numar de 1.500 de angajati in ambele orase.

Nevoia de extindere vine in contextul in care compania si-a planificat cresterea echipei cu angajarea a peste 100 de persoane pe luna in perioada ianuarie - iunie 2019. "Birourile creative si confortabile, cultura noastra orientata catre angajati, pachetul atractiv de beneficii si oportunitatile de invatare si dezvoltare pe care le oferim acestora sunt doar cativa dintre factorii care ne diferentiaza de alti angajatori de pe piata", adauga Gregoire Vigroux.

Citeste si:
Cele mai nonconformiste spatii de birouri din Romania
TOP cele mai nonconformiste...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri