P3 Logistic Parks, investitor si dezvoltatorul de proprietati logistice, a semnat un nou contract de inchiriere cu Elit Romania pentru 8.500 metri patrati de spatii de depozitare si 1.300 metri patrati de spatii de birouri. Elit Romania este deja chirias in parcul P3 Bucharest A1 din anul 2013.

Infiintata in august 1999, Elit Romania este membra a Elit Group si Rhiag, grup preluat din primavara lui 2016 de catre distribuitorul american de componente auto LKQ Corporation.

Parcul P3 Bucharest A1 este unul dintre cele mai mari parcuri multifunctionale din Bucuresti, avand 380.000 metri patrati dezvoltati, care cuprind 14 depozite, si teren care permite construirea a inca 100.000 metri patrati de spatii, cu livrare potentiala in decurs de 8-12 luni

P3 Logistic Parks a achizitionat recent si un teren de 16 hectare in Dragomiresti Vale, o locatie logistica excelenta la periferia nord-vestica a Bucurestiului. Un nou parc logistic de 80.000 metri patrati, care va fi cunoscut sub denumirea de P3 Bucharest NW Ring Road - va fi dezvoltat pe acest teren.

Citeste si:
Penny inaugureaza un magazin in Bucuresti
Penny mai deschide un magazin...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Sameday inaugureaza un nou centru logistic