Vibe Properties, companie fondata Michael Israeli, Rodolf Vizental, Andrei Cionca si Catalin Sima, va dezvolta un proiect rezidential cu 448 de apartamente si spatii comerciale, in doua etape, pe Bulevardul Dimitrie Pompeiu (Pipera) din nordul Capitalei.

Proiectul de apartamente, denumit Vibe Forward, va cuprinde un numar de trei turnuri rezidentiale de inaltimi diferite, construite in jurul unei piatete centrale ce se va ridica desupra nivelului strazii, conectata cu o galerie comerciala sub forma unei arcade, potrivit dezvoltatorului, care a obtinut deja autorizatia de construire.

Prima etapa a proiectului va consta intr-o cladire de tip turn de 17 etaje care va include 195 de apartamente, dar si 12 duplexuri situate la ultimele etaje. "Vibe Forward este inspirat de energia proiectelor turn multifunctionale din New York. Credem in proiecte multifunctionale, nu in cladiri clasice unde rezidentii vin sa doarma si de unde pleaca zilnic pentru a pierde zeci si zeci de ore in trafic spre punctele de interes. Vibe Forward este primul nostru proiect in aceasta formula de asociere si dorim sa reprezinte un punct de referinta in piata", arata Michael Israeli, co-fondator si managing partner Vibe Properties.

Vibe Forward va dispune si de tehnologii de tip smart house aplicabile in real estate, mai arata dezvoltatorul. Cladirea va avea si o parcare subterana pe doua nivele, cu punct de incarcare rapida pentru autovehiculele electrice si o statie de trotinete electrice. Mixul de apartamente este compus din unitati cu un dormitor cu suprafete care pornesc de la 44 mp, doua dormitoare cu suprafete ce incep de la 60 mp si trei dormitoare cu suprafete de 75 mp sau mai mari. Ultimul nivel al cladirii este rezervat duplexurilor.

Vibe Forward este semnat de studioul de arhitectura KXL, iar Premier Estate Management, va oferi consultanta in elaborarea conceptului acestui proiect.

Michael Israeli - co-fondator si managing partner - are o experienta de peste douazeci de ani in dezvoltare imobiliara, avand in portofoliu centre comerciale si proiecte rezidentiale cu sute de apartamente amplasate in New York, Ungaria, Romania si Israel. Michael revine in tara noastra dupa o experienta de succes cu centrul comercial Atrium din Arad, dezvoltat in 2008 si dat in folosinta in 2010.

Rudolf Vizental - co-fondator si board member - are o experienta de peste douazeci de ani in domeniul financiar, bancar si al restructurarilor companiilor. Este partener in CITR (Casa de Insolventa Transilvania), CEO al CIT Resource si Manager al Fondului ROCA (Romanian Capital). La randul sau Andrei Cionca - co-fondator Vibe Properties - are experienta in domeniul financiar, fiind fondatorul si presedintele Casei de Insolventa Transilvania si ROCA (Romanian Capital), iar Catalin Sima - CEO al Vibe Properties - are peste 7 ani de experienta in managementul unor proiecte rezidentiale majore din Cluj-Napoca si Bucuresti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri