Cosmopolis, unul dintre cele mai ample proiecte rezidențiale din România, cu circa 4.000 de locuințe finalizate și o comunitate de peste 10.000 de locuitori, va susține salariile medicilor și infrastructura IT și telefonică aferentă unui serviciu gratuit de telemedicină la nivelul Bucureștiului, în colaborare cu furnizorul de servicii medicale Intermedicas, fondat de Wargha Enayati.

"Această formă de suport medical telefonic este eficientă în condițiile în care anxietatea cauzată de pandemie a crescut foarte mult, iar în condițiile actuale de criză - deplasarea pentru servicii medicale este complicată și dificilă. Acest hotline vine inclusiv în sprijinul alternativelor oferite de stat, mai ales că numărul angajaților spitalelor de stat, caselor de sănătate și direcțiilor de sănătate publică este limitat", a declarat Ana Maria Marian, managing director al clinicii Intermedicas.

Astfel, fără să fie nevoiți să își părăsească locuința, printr-un simplu apel telefonic la 021.222.13.70, rezidenții celui mai mare cartier privat din București și ceilalți locuitori ai Capitalei intră în contact telefonic direct cu un Concierge Doctor, care poate fi medic de familie, medic pediatru sau medic infecționist.

Retail jobs

Serviciul medical este disponibil de luni până vineri, în intervalul orar 9 - 18, acces prioritar având rezidenții Cosmopolis și clienții Intermedicas.

”Cosmopolis a ales să încurajeze relația modernă pacient-medic, în condițiile în care un doctor reprezintă o sursă sigură de informare, iar zilele acestea cetățenii au mai multe întrebări decât niciodată. E vital să oferim gratuit o sursă clară de răspunsuri pentru orice întrebare legată Covid-19 și starea de sănătate", a declarat Gabriel Voicu, project manager al Cosmopolis.

Cosmopolis, unul dintre cele mai ample proiecte rezidențiale din România, cu circa 4.000 de locuințe finalizate și o comunitate de peste 10.000 de locuitori, a fost dezvoltat în urma unor investiții cumulate de peste 350 milioane de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri