IMSAT mută 250 de angajați în proiectul de birouri dezvoltat de Geo Margescu la Grozăvești

Începând cu luna iulie, IMSAT Groupe SNEF, proiectant și integrator de soluții multitehnice, și-a mutat sediul în clădirea The Bridge 3, dezvoltată de compania lui Geo Margescu, Forte Partners, în zona Grozăvești din Capitală.

În noile birouri, care dispun de o suprafață totală de 3.240 metri pătrați și sunt dispuse pe două etaje ale clădirii The Bridge 3, vor lucra 250 dintre cei aproximativ 1000 de angajați ai IMSAT Groupe SNEF. Anterior, compania își avea sediul într-una din clădirile de birouri din celebra platformă industrială Apaca din București, unde a stat 13 ani.

În urmă cu doi ani, Forte Partners a semnat vânzarea integrală a proiectului de spații de birouri The Bridge către grupul Dedeman, consemnand cea mai mare tranzacție de real estate din 2018.

Fondat în 2014, Forte Partners a dezvoltat, până acum, clădirile de spații de birouri Ștefan cel Mare Building și The Bridge 1, The Bridge 2 precum și proiectul rezidențial Londra 27 și are în derulare proiectul rezidențial Aviației Park, clădirea The Bridge 3 și proiectele de spații de birouri Matei Millo Boutique Offices și U-Center.

Citeste si:
IMSAT Groupe SNEF dezvoltă divizia de integrare de roboţi industriali
IMSAT Groupe SNEF dezvoltă...
Citeste si:
8 remedii pentru ameliorarea durerii in gat
8 remedii pentru ameliorarea...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri