Începând cu luna iulie, IMSAT Groupe SNEF, proiectant și integrator de soluții multitehnice, și-a mutat sediul în clădirea The Bridge 3, dezvoltată de compania lui Geo Margescu, Forte Partners, în zona Grozăvești din Capitală.

În noile birouri, care dispun de o suprafață totală de 3.240 metri pătrați și sunt dispuse pe două etaje ale clădirii The Bridge 3, vor lucra 250 dintre cei aproximativ 1000 de angajați ai IMSAT Groupe SNEF. Anterior, compania își avea sediul într-una din clădirile de birouri din celebra platformă industrială Apaca din București, unde a stat 13 ani.

În urmă cu doi ani, Forte Partners a semnat vânzarea integrală a proiectului de spații de birouri The Bridge către grupul Dedeman, consemnand cea mai mare tranzacție de real estate din 2018.

Fondat în 2014, Forte Partners a dezvoltat, până acum, clădirile de spații de birouri Ștefan cel Mare Building și The Bridge 1, The Bridge 2 precum și proiectul rezidențial Londra 27 și are în derulare proiectul rezidențial Aviației Park, clădirea The Bridge 3 și proiectele de spații de birouri Matei Millo Boutique Offices și U-Center.

Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri F