24REAL, agenție de consultanță imobiliară specializată în închirierea spațiilor de birouri cu suprafețe de până în 1.000 mp, oferă mașini, printr-un parteneriat cu Autonom, către clienții care închiriază spații de birouri în perioada următoare, chiar și pentru suprafețe de 100 mp.

"Într-o lume dinamică în care mobilitatea este cheia unor afaceri de succes, am venit în întâmpinarea clienților cu oferirea gratuită, fără niciun fel de obligație din partea acestora, a unor automobile pe perioade determinate, indiferent de proiectul contractat, fie că este vorba despre un spațiu într-o vilă, clădire de birouri de clasă medie sau superioară, din orice zonă a Capitalei. Prin parteneriatul pe care l-am încheiat cu Autonom, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de mobilitate din România, avem disponibile imediat automobile din clase sub-compacte, până la ultimele modele SUV", a declarat Constantin Căpraru, managing partner 24REAL.

Decizia de oferi mașini gratuite a fost una ce a vizat o analiză detaliată a modului cum este folosit automobilul pentru deplasarea la și de la birou în interes de serviciu în ultimele luni, astfel că eliminarea unor costuri reprezentate de mentenanță (service), asigurare auto sau chiar leasing ori rate ce ar putea fi ridicate pentru companiile care traversează o perioadă mai dificilă poate constitui un ajutor, potrivit agenției imobiliare.

De altfel, în contextul răspândirii coronavirusului, tot mai mulți angajați sunt mai precauți și preferă utilizarea mașinilor personale sau închiriate pentru deplasarea la locul de muncă în condiții de siguranță.

Fondată în 2014, 24REAL este o agenție de consultanță imobiliară specializate în tranzacționarea proiectelor de birouri cu suprafețe de până în 1.000 mp.

Sursa foto: fatir29 / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri