P3 Logistic Parks anunță că a încheiat în prima jumătate a anului 2020 tranzacții pentru 58.637 metri pătrați de spații logistice și birouri cu clienți precum Gebrüder Weiss România, Interbrands Marketing & Distribution, Logwin sau Just Master Activities.

Din totalul tranzacțiilor, 52% din suprafață (30.466 mp) reprezintă contracte noi pe termen lung, 38% sunt prelungiri ale contractelor deja existente (22.420 mp), iar restul de 10% (peste 5.700 mp) sunt contracte pe termen scurt.

Două dintre parteneriatele cu clienți existenți s-au consolidat, astfel încât Gebrüder Weiss România a prelungit, la începutul acestui an, contractul de închiriere pentru cei 22.420 de metri pătrați de spații logistice și de birouri. De asemenea, Interbrands Marketing & Distribution a optat pentru relocare, extinzându-și astfel suprafața totală închiriată la 24.830 de metri pătrați de spații logistice și de birouri.

Portofoliului de chiriași ai parcului P3 Bucharest A1 li s-au alăturat, în prima jumătate a anului curent, companiile Logwin, care a închiriat un spațiu de 2.350 de metri pătrați, și Just Master Activities, cu o suprafață totală de 3.200 metri pătrați închiriați.

"În pofida momentelor dificile cu care ne confruntăm în prezent și a sentimentului general de incertitudine care domină mediul economic, bilanțul primei jumătăți a anului a adus rezultate satisfăcătoare pentru P3 Bucharest A1 Park. În ultimele două luni am putut remarca cum parte dintre tranzacțiile amânate în timpul perioadei de lockdown au fost reluate, iar acesta este un semn care ne face să fim privim cu optimism, dar și cu prudență, la activitatea de leasing din a doua jumătate a anului", a spus Sînziana Pardhan, managing director P3 în România.

P3 Bucharest A1 este unul dintre cele mai mari parcuri multifuncționale din București, având 380.000 de mp. Acesta cuprinde 14 depozite și un teren care permite construirea a încă 100.000 de m2 de spații logistice.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri