Horia Chioseaua dă startul lucrărilor de construcție la apartamentele din Virgiliu 21-23

Millstone Developments, fondat de antreprenorul Horia Chioseaua, a obținut autorizația de construire pentru proiectul rezidențial Virgiliu 21-23, din Capitală, care a obținut și pre-certificarea Green Homes. Astfel, lucrările de construcție vor lua startul în luna octombrie a acestui an, iar la finalizare proiectul va însuma 30 de apartamente.

Virgiliu 21-23 este un proiect rezidențial de tip boutique, cu apartamente de 2, 3 și 4 camere, precum și 30 de locuri de parcare și o arhitectură semnată ADN B.A.. Lucrările de construcție ar fi trebuit să înceapă în primăvara anului 2020 pentru Virgiliu 21-23, așa cum a anunțat anterior Millstone Developments.

Antreprenorul Horia Chioseaua are în plan să dezvolte trei proiecte rezidențiale, în perioada următoare, inclusiv Virgiliu 21-23, a căror valoare de piață va depăși 25 de milioane de euro, în zona centrală a Capitalei, prin intermediul companiei Millstone Developments. Millstone Developments a fost fondată în 2016 de către Johan Rogiers și Horia Chioseaua.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri