Un dezvoltator vrea să creeze o lagună cu ape turcoaz în București pe un teren de 8,2 MIL. euro

Forty Management, dezvoltator imobiliar fondat de Lucian Azoitei și Tudor Bădițescu, a încheiat un acord pentru achiziția unui teren de 39.896 mp în zona Străulești din Capitală, deținut de Butan Gas România. Tranzacția are o valoare de 8,2 milioane de euro fără TVA.

Terenul este situat pe Strada Coralilor 18, lângă Petrom City și Școala Germană şi are o deschidere de aproape 250 de metri liniari la Șoseaua Străulești şi 157 metri la strada Coralilor. Potrvit declarațiilor lui Lucian Azoitei, Forty Management ar urma să investească pe noul teren peste 100 de milioane de euro în dezvoltarea unui proiect imobiliar de lux.

"Intenția noastră este să implementăm pe acest teren licența achiziționată de la Crystal Lagoons ceea ce înseamnă că vom avea o lagună cu ape turcoaz și plaje idilice cu nisip alb de peste 20.000 mp. Central District Lagoon City va fi o adevărată reconversie urbană a unui teren cu destinație industrială, într-un proiect mixt de mari dimensiuni cu 570 de apartamente, hotel, birouri, spații comerciale, spații de recreere, grădini urbane, ce vor înconjura această lagună", a declarat Lucian Azoitei, CEO Forty Management.

Anul acesta, Forty Management a achiziționat unul dintre cele mai scumpe terenuri libere din zona Herăstrău, un teren de aproape 3.000 mp lângă Gara Regală Băneasa, unde intenționează să dezvolte un imobil rezidențial cu 30 de apartamente având o galerie de artă contemporană la parter.

Forty Management este o companie ce dezvoltă proiecte mixte sub brandul Central District. Compania are câteva dezvoltări rezidențiale finalizate (Central District Polona25, Central District Cuza99), alte 243 de apartamente în construcție (Central District 4 Elemente și Central District Viitorului 134) și 600 de apartamente în planul de dezvoltare imediat (Central District Lagoon City și Central District Royal Suites).

Citeste si:
Forty Management caută companie hotelieră pentru proiect în București
Forty Management caută...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri