Forty Management, dezvoltator imobiliar fondat de Lucian Azoitei și Tudor Bădițescu, a încheiat un acord pentru achiziția unui teren de 39.896 mp în zona Străulești din Capitală, deținut de Butan Gas România. Tranzacția are o valoare de 8,2 milioane de euro fără TVA.

Terenul este situat pe Strada Coralilor 18, lângă Petrom City și Școala Germană şi are o deschidere de aproape 250 de metri liniari la Șoseaua Străulești şi 157 metri la strada Coralilor. Potrvit declarațiilor lui Lucian Azoitei, Forty Management ar urma să investească pe noul teren peste 100 de milioane de euro în dezvoltarea unui proiect imobiliar de lux.

"Intenția noastră este să implementăm pe acest teren licența achiziționată de la Crystal Lagoons ceea ce înseamnă că vom avea o lagună cu ape turcoaz și plaje idilice cu nisip alb de peste 20.000 mp. Central District Lagoon City va fi o adevărată reconversie urbană a unui teren cu destinație industrială, într-un proiect mixt de mari dimensiuni cu 570 de apartamente, hotel, birouri, spații comerciale, spații de recreere, grădini urbane, ce vor înconjura această lagună", a declarat Lucian Azoitei, CEO Forty Management.

Anul acesta, Forty Management a achiziționat unul dintre cele mai scumpe terenuri libere din zona Herăstrău, un teren de aproape 3.000 mp lângă Gara Regală Băneasa, unde intenționează să dezvolte un imobil rezidențial cu 30 de apartamente având o galerie de artă contemporană la parter.

Forty Management este o companie ce dezvoltă proiecte mixte sub brandul Central District. Compania are câteva dezvoltări rezidențiale finalizate (Central District Polona25, Central District Cuza99), alte 243 de apartamente în construcție (Central District 4 Elemente și Central District Viitorului 134) și 600 de apartamente în planul de dezvoltare imediat (Central District Lagoon City și Central District Royal Suites).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri