P3, parteneriat cu CFR Călători pentru parcul logistic de pe A1

P3 Logistic Parks a semnat un protocol de colaborare cu Călători București, care constă în acordarea de opriri în dreptul parcului construit de catre dezvoltator de pe A1 pentru trenurile Regio și InterRegio care circulă pe ruta București - Videle și retur.

Potrivit dezvoltatorului, această nouă facilitate de transport va permite chiriașilor din parcul P3 Bucharest A1 să recruteze forță de muncă din localitățile adiacente, pe ruta Roșiori - Videle - P3 Bucharest A1 - Basarab - Gara de Nord și retur. Astfel, începând cu 21 septembrie 2020 se poate ajunge în parcul P3 cu trenul, de la Gara de Nord sau Basarab, în aproximativ 17 - 25 de minute.

"Călătoria cu trenul se dorește a fi o alternativă de transport mai accesibilă din punct de vedere al costurilor și mai rapidă pentru a aduce forța de muncă în P3 Bucharest A1, față de microbuzele pe care chiriașii le utilizează în prezent. Astfel încercăm să ne aliniem și la trendul european de a folosi mijloace de transport în comun cât mai putin poluante", a declarat Sînziana Pardhan, managing director P3 în România.

Cu o suprafață de 380.000 de metri pătrați, 14 depozite și un teren care permite construirea a încă 100.000 de metri pătrați de spații logistice, P3 Bucharest A1 este cel mai complex parc industrial din capitală.

Adițional terminalului de cale ferată care deservește segmentul de transport marfă și căruia i-a fost adăugată de curând facilitatea de transport călători, parcul dispune și de o cantină-restaurant cu suprafață de 400 de metri pătrați și 200 de locuri la mese care va fi deschisă începând cu luna noiembrie. Mai mult, dezvoltatorul este aproape de finalizarea construcției pentru proiectul de spații de cazare. Noul hostel va avea capacitatea de a acomoda 212 persoane și va fi disponibil pentru angajații care își desfășoară activitatea în cadrul parcului.

Citeste si:
P3 Logistic Parks a încheiat tranzacții noi de peste 30.000 mp în...
P3 Logistic Parks a încheiat...

În intervalul cuprins între vara anului 2019 şi vara anului 2020, P3 a semnat, în România, contracte pentru 173.000 de metri pătraţi, dintre care 77.881 mp reprezintă prelungiri şi contracte pe termen scurt, 95.374 sunt contracte pe termen lung, iar peste 29.000 mp sunt contracte cu clienţi noi.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri