In trimestrul al treilea al acestui an, Dunwell Industrial Brokerage a finalizat procesul de intermediere al primei sale tranzactii din zona Moldovei: un spatiu de 20.000 de metri patrati de spatii logistice inchiriat de Ursus Breweries in parcul logistic WDP din Buzau. Noul centru logistic ce va fi realizat la Buzau vine dupa o serie de alte dezvoltari realizate in Moldova in ultimii trei ani: la Braila - 40.000 de metri patrati de spatii logistice, la Roman - 30.000 de metri patrati de spatii logistice, iar la Iasi – 20.000 de metri patrati.

Efectele acestei tranzactii sunt mai extinse decat pot arata cifrele de investitii, potrivit reprezentantilor Dunwell, care spun ca tranzactia afecteaza pozitiv piata muncii din regiune, generand aproximativ 200 de noi locuri de munca, direct si indirect, atat pe termen scurt, cat si pe termen lung. Amenajarea terenului, constructia cladirii, operarea depozitului sunt procese care vor angrena nu numai investitii financiare, ci si umane.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont