Noi magazine și restaurante la Shopping City Buzău

Centrul comercial Shopping City Buzău a adăugat recent noi branduri în portofoliul său. O premieră este și inaugurarea Cinema City în viitorul apropiat, cel mai mare cinematograf multiplex din oraș, care se va afla în noul spațiu al centrului comercial. Extinderea centrului comercial a necesitat o investiție de 16 milioane de euro.

Benvenutti, Tezyo, Office Shoes, Orsay, Pepco, Pandora, Splend’or, Jolidon și Class pot fi găsite în spații noi. Tot pe lista premierelor se regăsesc și Yves Rocher sau magazinul de bijuterii Teilor, Meli Melo și Victoria Home, OptiPlaza, farmaciile Sensiblu și magazinul naturist Vitamix. De asemenea, noul foodcourt, cu o suprafață mai mare și un look îmbunătățit, cuprinde o varietate de restaurante.
Recent, centrul comercial a anunțat finalizarea ultimelor etape de extindere și modernizare începute în 2018, după o investiție în valoare de 16 milioane euro.

Aproape 6000 de metri pătrați pentru noi magazine și restaurante

Inaugurat în 2008, cu o suprafață de 40.000 mp, dintre care 18.000 mp reprezentând spațiul închiriabil, centrul comercial cuprinde, în prezent, după modernizările realizate în ultimii doi ani, o suprafață închiriabilă de 23.707 mp.

Purtarea măștii de protecție și alte măsuri de siguranță

Shopping City Buzău a implementat un plan de măsuri de siguranță. Printre măsurile cu rol preventiv amintim: instalarea unor dispensere cu dezinfectant în mai multe puncte cheie, aerisirea periodică a centrului comercial, și instalarea unor buline de distanțare socială în zonele cu risc de aglomerare. Accesul în centrul comercial este permis doar clienților care poartă mască de protecție, măsura fiind obligatorie și pentru personalul din magazine și echipa administrativă.

Citeste si:
Autostrada Ploiesti - Buzau este gata... virtual
Autostrada Ploiesti - Buzau...

Sursa foto: Compania


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri