ZOOMO, noua aplicație care aduce realitatea augumentată pe piața imobiliară, s-a lansat în octombrie 2020. Platforma a fost creată de un grup de antreprenori români, din dorința de a actualiza piața imobiliară din România și de a crește standardele de transparență, inovație și profesionalism

Inspirată de jocurile care utilizează tehnologia de realitate augumentată pentru a integra detalii digitale în mediul înconjurător, ZOOMO are capacitatea de a simplifica procesul de descoperire și tranzacționare a proprietăților imobiliare disponibile într-o anumită zonă. În plus, toate detaliile referitoare la respectiva proprietate sunt accesibile ușor și rapid, cu un simplu click.

De ce este ZOOMO o altfel de aplicație?

Dacă până acum piața imobiliară a fost deservită mai ales de agregatoare clasice, fără criterii de diferențiere și cu transparență redusă, ZOOMO apare pentru a rezolva o serie de probleme. În primul rând, noua aplicație înseamnă economie de timp și de drumuri inutile, atât pentru clienți, cât și pentru agenții imobiliari interesați de oferte exclusive. Mai mult, platforma oferă tuturor utilizatorilor posibilitatea de a accesa detaliile unui anunț digital cu un simplu click, ceea ce înseamnă o creștere a transparenței, dar și o simplificare a procesului de analiză a ofertelor. Poate și mai important este faptul că aplicația permite vizualizare afișelor digitale chiar pe fațadele clădirilor disponibile, cu ajutorul tehnologiei de realitate augumentată. Găsești ușor clădirea dorită, chiar în zona ideală!

Aplicație de viitor, proprietate de viitor

Printre cele mai importante avantaje pe care ZOOMO le oferă atât agenților imobiliari, cât și clienților, se numără faptul că noua aplicație creează o importantă punte de legătură între agenții imobiliari cu adevărat profesioniști, cu o bună etică profesională, și clienții interesați de un plus de valoare. În plus, platforma ajută clienții să descopere proprietăți exclusive chiar în apropierea punctelor de interes personal. Atât pentru clienți, cât și pentru agenții, ZOOMO înseamnă economie de timp și bani, transparență și profesionalism, dar și acces la proprietăți de viitor, cu o aplicație de viitor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri