Primarul Ciprian Ciucu (foto sus) a anunțat demararea unei anchete în cazul dezvoltatorului care se ocupă de construcția unui ansamblu rezidențial din zona cartierului Militari, pentru care nu are autorizațiile necesare.

Edilul Sectorului 6 afirmă că demararea lucrărilor la acest proiect nu putea fi posibilă fără implicarea unor posibili complici din cadrul Primăriei, mai ales că petițiile legate de dezvoltarea acestui proiect erau direcționate către firma dezvoltatoare și nu către instituțiile abilitate, informează g4media.ro.

Proiectul la care face referire Ciprian Ciucu se numește Envogue Residence și este dezvoltat pe bulevardul Iuliu Maniu, în apropierea reprezentanței BMW. Dezvoltarea proiectului era planificată în 4 etape și viza construcția în total a 484 de apartamente și 580 de locuri de parcare. Potrivit datelor publicate de dezvoltator pe site-ul de prezentare al proiectul, peste 300 de apartamente ar fi fost deja finalizate, iar ultimele 142 de apartamente aveau ca termen de livrare luna martie 2021.

Retail jobs

„Sectorul 6 nu este un sat fără câini. Am primit petiții care îmi semnalau că acest mare proiect imobiliar, care are deja birou de vânzări, nu are și autorizație de construire. Am luat Poliția Locală cu mine și m-am dus sa verific. Nu are. Dar are posibili complici la serviciul de urbanism al primăriei, pentru că petițiile, în loc să fie direcționate către poliția locală si alte instituții abilitate, erau direcționate către… firma care s-a apucat să construiască ilegal. Noaptea minții. Urmează o anchetă”, a scris primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, pe pagina sa de Facebook.

Acesta spune că nu știe cât mai poate repara din ceea ce a fost deja distrus, dar că va încerca și nu va fi și mai mult distrus în mandatul lui.

„Nu mă opun dezvoltării, trebuie doar ca aceasta să țină cont și de interesul public si de legi. Cea mai mare reformă pe care am putea să o facem in țara asta este să respectăm și să aplicăm legea”, a mai scris Ciucu, în postarea sa.

Citeste si:
MOL România, reacție după anunțul acțiunii în instanță a lui...
MOL România, reacție după...

Sursă foto (Facebook)

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Adrian Ungureanu
Venit în Capitală în 2007, ca orice copil de provincie cu tolba plină de vise, primul fiind acela de a deveni comentator sportiv - următorul Cristian Țopescu - Adrian a ales să-și înceapă cariera de jurnalist scriind în presă. Deși era abia în al doilea an la Facultatea de Jurnalism , Adrian și-a găsit un loc de muncă la ziarul ” Curierul Național ”. A realizat abia la interviul de angajare că nu mai există departament de sport la ziar, dar asta...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri