Un nou proiect imobiliar de lux a fost inaugurat în una dintre cele mai cunoscute și mai scumpe zone ale Capitalei. Nordis Group, dezvoltator specializat în construcția de imobile de lux, a anunțat finalizarea proiectului Nordis Primăverii Boutique, în doar cinci luni de la demararea construcției și în care a investit 8 milioane de euro.

Clădirea este situată pe Bulevardul Primăverii, nr. 20 și are o suprafață totală de 1.030 de metri pătrați. Nordis Primăverii Boutique dispune de 4 locuințe, dintre care 3 apartamente de lux și un penthouse situat pe ultimele trei etaje, se arată într-un comunicat al dezvoltatorului.

Apartamentele din incinta Nordis Primăverii Boutique au suprafețe de peste 100 de metri pătrați fiecare. În plus, imobilul dispune și de opt locuri de parcare. La parter, clădirea găzduiește celebrul magazin de ceasuri, Rolex. Totodată, la demisol, clădirea dispune și de un spațiu de birou.

Nordis Group este un brand românesc, grup de firme format din șase entități, care își desfășoară activitatea în dezvoltarea imobiliară, industrie hotelieră, construcții, arhitectură, consultanță imobiliară, administrare imobile. Companiile din portofoliul Nordis Group sunt Nordis Hotels, Nordis Development, Nordis Construct, Nordis Real Estate, Nordis Architecture, Nordis Travel și Nordis Property Management.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Adrian Ungureanu
Venit în Capitală în 2007, ca orice copil de provincie cu tolba plină de vise, primul fiind acela de a deveni comentator sportiv - următorul Cristian Țopescu - Adrian a ales să-și înceapă cariera de jurnalist scriind în presă. Deși era abia în al doilea an la Facultatea de Jurnalism , Adrian și-a găsit un loc de muncă la ziarul ” Curierul Național ”. A realizat abia la interviul de angajare că nu mai există departament de sport la ziar, dar asta...

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri