Nordis Group, dezvoltator imobiliar specializat în construcția de imobile de lux, dezvăluie un nou ansamblu exclusivist pe care îl va dezvolta în București, valoarea proiectului fiind de 15 milioane de euro și este situat în inima zonei de business din nordul Capitalei.

Nordis View reprezintă un ansamblu rezidențial premium și este al doilea proiect exclusivist pregătit de Nordis Group în București, după Nordis Primăverii Boutique. Nordis View are o suprafață de aproximativ 9.000 de metri pătrați și va fi compus din 51 de apartamente rezidențiale, sală de fitness, spații comerciale, locuri de parcare și boxe. Ansamblul beneficiază de împrejurimi moderne și curate, fiind amplasat într-o zonă cu toată infrastructura nouă, recent refăcută.

Nordis View este situat pe Șoseaua Fabrica de Glucoză, aproape de intersecția cu Barbu Văcărescu, la doar 10 minute de mers pe jos față de Promenada Mall și la 12 minute de stația de metrou Aurel Vlaicu. Construcția ansamblului a început, termenul de finalizare fiind decembrie 2022. Rezidenții vor avea acces la servicii de tip concierge, restaurant și sală de fitness.

„Esența tuturor proiectelor noastre este să le oferim clienților servicii la cel mai înalt nivel, pentru toate nevoile și cerințele. Prin acest proiect continuăm strategia noastră de a aduce și pe piața din București imobile exclusiviste, cu arhitectură deosebită”, a declarat, într-un comunicat remis redacției, Emanuel Poștoacă, fondator Nordis Group.

Recent, compania a anunțat și extinderea proiectului Nordis Mamaia, investițiile ajungând la 200 de milioane de euro, într-un proiect imobiliar mixt, de tip de hotelier și rezidențial, model de business în care Nordis investește deja de ceva timp și care a generat încasări de zeci de milioane de euro, chiar și în pandemie.

Nordis Group reprezintă un grup de firme cu capital 100% românesc, specializat în dezvoltarea ansamblurilor hoteliere și rezidențiale de lux. Grupul de firme este format din 7 entități: Nordis Hotels, Nordis Development, Nordis Construct, Nordis Architecture, Nobileo - agenție imobiliară, Nordis Travel și Nordis Property Management.

Sursa foto: Nordis Group

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri