Nordis Group a anunțat extinderea proiectelor de pe litoralul românesc prin achiziționarea unor noi terenuri de peste 23.000 de metri pătrați în continuarea complexului Nordis Mamaia, investițiile finale ajungând la peste 200 de milioane de euro.

Construcția la această fază a proiectului, pe o suprafață nouă de aproape 20.000 de metri pătrați de teren, va începe spre sfârșitul acestui an, după lansarea hotelului Nordis Mamaia, cel mai mare hotel din România, și va include un total de peste 1.400 de noi apartamente premium și peste 10.000 metri pătrați de spații comerciale.

Totodată, pe un alt teren recent achiziționat, cu o suprafață de peste 3.000 de metri pătrați, va fi construită o parcare modernă cu 11 etaje, care va include peste 1.200 de locuri de parcare și servicii de valet parking. Printre facilitățile noii zone a ansamblului se numără plajă proprie, restaurante și cafenele, spațiu de promenadă, loc de joacă pentru copii, patinoar, târg de Crăciun, spații care se alătură facilităților existente din prima etapă a proiectului și anume SPA, piscine, cinematograf, săli de conferință, restaurante și cafenele, galerie comercială, plajă de peste 20.000 de metri pătrați.

Retail jobs

Întreg ansamblul Nordis Mamaia este unul mixt, care include atât o zonă de rezidențial, cât și una hotelieră, adresându-se în mare parte antreprenorilor și celor cu bani. Complexul cuprinde peste 3.000 de camere de hotel și apartamente, dar și peste 20.000 de metri pătrați de spații de retail. Astfel, în urma unei investiții de peste 200 de milioane de euro, va deveni cea mai mare dezvoltare imobiliară de pe litoralul românesc și una dintre cele mai mari investiții din România.

„Cererea pentru prima etapă a proiectului a depășit așteptările noastre cele mai optimiste, clienții noștri au apreciat atenția deosebită la detalii, arhitectură, designul interior și, mai ales, materialele de calitate pe care le folosim și deși ne-am confruntat cu diverse piedici în această perioadă incertă, suntem astăzi foarte aproape de deschiderea unui ansamblu exclusivist de excepție pe litoralul românesc. De aceea, am cumpărat noile suprafețe de teren, astfel încât prin extinderea Nordis Mamaia să venim în întâmpinarea clienților noștri cu apartamente de lux (...). La fel de important este faptul că Nordis Group oferă o nouă șansă turismului românesc, punând România pe harta destinațiilor de lux, lucru de care suntem siguri că românii se simt mândri”, a declarat, într-un comunicat remis redacției, Emanuel Poștoacă, Fondator Nordis Group.

Citeste si:
Cum arată Nordis Mamaia, hotelul de lux care așteaptă să fie...
FOTO|VIDEO: Cum arată Nordis...

Prima etapă din Nordis Mamaia va fi finalizată în acest an

Întreg complexul va fi deschis 12 luni pe an și va include și o galerie comercială premium cu boutique-uri ale unor branduri de lux, cazino, o clinică de servicii medicale și de kinetoterapie, un muzeu de artă contemporană, astfel încât locuirea aici să ofere toate facilitățile unui stil de viață la superlativ, dar și o grandioasă sală de evenimente pentru concerte sau evenimente sportive.

În prezent, prima etapa a ansamblului rezidențial și hotelier Nordis Mamaia are un grad de ocupare de peste 80%. Construcția cuprinde 747 camere și apartamente de hotel și 613 apartamente rezidențiale și dispune de cel mai mare SPA de pe litoralul românesc, cu o suprafață de peste 3.200 mp.

Prin intermediul acestui proiect, dezvoltatorul a adus un concept nou pe piața din România: investiția într-o cameră de hotel care generează bani pentru proprietar și care se va bucura și de o vacanță, timp de o săptămână, în fiecare an, inclusă în pachetul oferit de Nordis.

Citeste si:
Milionarul care pariază un hotel de 5* pe turismul din Mamaia în...
Milionarul care pariază un...

Investitorii pot achiziționa camere de hotel, care sunt ulterior închiriate de către dezvoltator. Astfel, fiecare proprietar va primi lunar o chirie fixă fără să mai aibă în grijă sarcinile conexe, cum ar fi întreținerea spațiului achiziționat, închirierea către turiști sau perioadele fără flux de clienți. Investitorii care aleg să profite de acest concept inovator pentru piața din România beneficiază de un randament garantat de 7%, camerele urmând să fie subînchiriate în regim hotelier turiștilor. Investiția în prima etapă a ansamblului Nordis Mamaia s-a ridicat la aproximativ 90 de milioane de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Adrian Ungureanu
Venit în Capitală în 2007, ca orice copil de provincie cu tolba plină de vise, primul fiind acela de a deveni comentator sportiv - următorul Cristian Țopescu - Adrian a ales să-și înceapă cariera de jurnalist scriind în presă. Deși era abia în al doilea an la Facultatea de Jurnalism , Adrian și-a găsit un loc de muncă la ziarul ” Curierul Național ”. A realizat abia la interviul de angajare că nu mai există departament de sport la ziar, dar asta...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri