(P) Locuitorii dintr-un complex de vile nou construit în București se bucură din plin de lumină naturală și aer proaspăt. Află cum.

Dezvoltatorii ansamblului Luxury Villas din București și-au dorit să le ofere clienților casa mult visată, confortabilă și sigură, la un preț accesibil. Astfel, a rezultat un proiect compus din 24 de vile-duplex construite doar din materiale de calitate după procedee de ultimă generație, cu drum privat, loc de parcare gratuit, loc de joacă pentru copii și grădină proprie.

În același timp, proiectul rezidențial nou construit răspunde nevoilor de lumină naturală și aer proaspăt. Pentru a valorifica priveliștea și a maximiza cantitatea de lumină naturală, dezvoltatorii au exploatat pe deplin spațiul de sub acoperișul înclinat, folosind 72 de ferestre de mansardă VELUX (câte trei pentru fiecare vilă în parte). Cei care locuiesc la nivelul superior al fiecărei vile se bucură de lumină natuală - un element care definește și ordonează orice spațiu. Costurile la energie sunt astfel reduse, iar interiorul poate fi ventilat natural în orice moment al zilei.

Caracteristici unice ale ferestrelor de mansardă VELUX

Sunt realizate din lemn de pin protejat la suprafață de lac pe bază de apă. Există și modele din lemn tratat termic învelit în poliuretan, destinate spațiilor umede.

Rezistă celor mai vitrege condiții de climă.

Cu ajutorul clapetei de ventilare sau a fantei de ventilare, se poate aerisi și cu fereastra închisă.

Pot fi accesorizate foarte ușor cu rulouri și rolete pentru intimitate și control al luminii.

Balamalele mediane de calitate permit funcționarea lor îndelungată.

Sunt dotate cu tehnologia de termoizolare VELUX ThermoTechnology™.

Dacă ești dezvoltator imobiliar, arhitect, inginer sau montator și ai un proiect de casă pentru care cauți soluții cu privire la utilizarea luminii naturale și a ventilației naturale, ai la dispoziție Ghidul de design VELUX.

În acest ghid, sunt prezentate o varietate de resurse valoroase, soluții pentru diferite tipuri de spații, studii de caz, proiecte VR, studii care arată care sunt beneficiile luminii naturale pentru clienți, precum și sfaturi și recomandări pentru design și proiectare.

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară. În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.
Setari Cookie-uri