Nordis Group anunță rebrandingul Nordis Real Estate în Nobileo, agenție imobiliară dedicată proprietăților premium și românilor care pun preț pe un stil de viață ridicat, se arată într-un comunicat remis redacției.

Rebrandingul vine după 13 ani de activitate în România, fosta Nordis Real Estate înregistrând mii de clienți pe care i-a ajutat să-și găsească proprietăți premium în zona de nord a Capitalei. În această perioadă agenția și-a consolidat reputația pe piața locală și se bucură de o încredere puternică din partea clienților și partenerilor.

Nobileo va continua specificul activității, oferind soluții premium, personalizate pentru sectorul imobiliar de lux din România. Potrivit companiei, clienții Nobileo vor avea la dispoziție o echipă de consultanți dedicați și o platformă online care eficientizează căutarea în sectorul proprietăților de top. Toate acestea vin ca un răspuns direct la creșterea interesului din partea românilor pentru astfel de imobile. Echipa Nobileo este formată din 10 agenți imobiliari cu o vastă experiență, iar portofoliul companiei numără peste 2.000 de proprietăți speciale.

Retail jobs

„Agenția noastră imobiliară a crescut susținut și a ajuns la maturitate. Avem 13 ani de activitate în spate și peste 10.000 de clienți fericiți care au colaborat și au tranzacționat cu succes cu noi. Separarea la nivel de identitate vizuală și nume de brandul Nordis Group a venit ca un pas firesc în evoluția companiei și suntem extrem de încântați. Este o schimbare care ne oferă încredere și ne încurajează să ne autodepășim pe zi ce trece”, a declarat Cristian Poștoacă, Director General Nobileo.

Recent, grupul a anunțat și lansarea unei agenții de turism dedicate pieței de lux, denumită Nordis Travel.

Nordis Group reprezintă un grup de firme cu capital 100% românesc, specializat în dezvoltarea de ansambluri hoteliere și rezidențiale de lux. Grupul de firme este format din șapte entități: Nordis Development, Nordis Construct, Nordis Architecture, Nordis Hotels, Nobileo - Real Estate, Nordis Travel și Nordis Property Management.

Citeste si:
CTP România: Este momentul ca România să profite de poziționarea pe...
CTP România: Până acum ne...
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Adrian Ungureanu
Venit în Capitală în 2007, ca orice copil de provincie cu tolba plină de vise, primul fiind acela de a deveni comentator sportiv - următorul Cristian Țopescu - Adrian a ales să-și înceapă cariera de jurnalist scriind în presă. Deși era abia în al doilea an la Facultatea de Jurnalism , Adrian și-a găsit un loc de muncă la ziarul ” Curierul Național ”. A realizat abia la interviul de angajare că nu mai există departament de sport la ziar, dar asta...

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri