O companie de construcții din China a realizat un lucru cu adevărat impresionant, ridicând un bloc de 10 etaje într-un timp record, de doar o singură zi.

Da, doar o singură zi! Nu ați citit greșit. Realizarea impresionantă a BROAD Group, o companie cu 12 ani experiență pe piața construcțiilor din China a fost posibilă și datorită faptului că la locul construcției au fost aduse componentele structurale ale blocului deja pregătite pentru a fi montate, dar chiar și în condițiile în care vorbim despre o construcție modulară, reușita este una extraordinară.

După cum veți vedea în clipul video de mai jos, imediat cum au pus primele componente ale blocului în loc și în timp ce continuau să adauge etaje într-un ritm amețitor de rapid pentru o construcție de o asemenea anvergură, alți muncitorii lucrau deja la instalațiile de electricitate ale clădirii, au instalat între timp și un lift și chiar s-au apucat de mobilat.

Așa cum veți vedea în clip, în mai puțin de 29 de ore, blocul primea deja primii vizitatori care s-au putut bucura ambientului unui apartament pregătit pentru locuire.

De asemenea, veți putea vedea și din ce sunt fabricate componentele din care a fost construit acest bloc.

Citeste si:
Casele container, soluția pentru a construi rapid - prețuri,...
Casele container, soluția...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Adrian Ungureanu
Venit în Capitală în 2007, ca orice copil de provincie cu tolba plină de vise, primul fiind acela de a deveni comentator sportiv - următorul Cristian Țopescu - Adrian a ales să-și înceapă cariera de jurnalist scriind în presă. Deși era abia în al doilea an la Facultatea de Jurnalism , Adrian și-a găsit un loc de muncă la ziarul ” Curierul Național ”. A realizat abia la interviul de angajare că nu mai există departament de sport la ziar, dar asta...

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri