One United Properties a anunțat achiziția unui teren cu o suprafață importantă din nordul Capitalei, semnând deja antecontractul de cumpărare, într-o tranzacție ce se va ridica la peste 20 de milioane de euro.

”Dezvoltatorul One United Properties, unul dintre cei mai importanți jucători din piața imobiliară din România, anunță încheierea antecontractului pentru achiziția unui teren cu o suprafață de 25.350 mp situat pe Șoseaua Fabrica de Glucoză din București, respectiv pentru achiziția unei cote indivize de 1/2 dintr-un teren în suprafață de 3.651 mp, având destinația de drum de acces” se arată într-un comunicat remis redacției.

Potrivit sursei citate, valoarea totală a tranzacției fiind de 20.645.100 euro, dar nu va achita întreaga sumă o singură dată. O parte din preț va fi plătit la obținerea autorizației de construire și semnarea contractului final de schimb, iar restul în apartamente și parcări aferente, la finalizarea proiectului ce urmează să fie dezvoltat pe respectivul teren.

Pentru acest teren a fost deja emis un certificat de urbanism în vederea construirii, care permite dezvoltarea unui proiect imobiliar cu o suprafață construită (suprastructură) de aproximativ 95.000 mp.

Compania intenționează să dezvolte pe noul teren achiziționat un nou proiect imobiliar, One High District, care va cuprinde atât unități rezidențiale, cât și spații comerciale, precum și o serie de facilități precum gym și piscină, restaurante, market, cafenele, spații verzi pentru relaxare. Localizat în sectorul 2, pe Șoseaua Fabrica de Glucoză, în imediata apropiere a autostrăzii A3, terenul oferă acces rapid către cartierul Floreasca, mall-ul Promenada, precum și către alte puncte de interes ale orașului.

Citeste si:
One United Properties a cumpărat o clădire istorică din centrul...
One United Properties a...

Tranzacția reprezintă o nouă etapă în strategia Grupului de a investi în oportunități de dezvoltare premium sustenabile în zone exclusiviste ale Bucureștiului.

One United Properties este unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari de proiecte rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație din București.

Sursa foto: Shutterstock

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Adrian Ungureanu
Venit în Capitală în 2007, ca orice copil de provincie cu tolba plină de vise, primul fiind acela de a deveni comentator sportiv - următorul Cristian Țopescu - Adrian a ales să-și înceapă cariera de jurnalist scriind în presă. Deși era abia în al doilea an la Facultatea de Jurnalism , Adrian și-a găsit un loc de muncă la ziarul ” Curierul Național ”. A realizat abia la interviul de angajare că nu mai există departament de sport la ziar, dar asta...

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri