RE/MAX România, parte celei mai mari rețele de agenții imobiliare în franciză din lume, își extinde rețeaua cu câte o unitate în trei dintre cele mai importante orașe din țară: Timișoara, Cluj-Napoca și București.

În urma lansării celor mai noi birouri - RE/MAX Ambassadors, RE/MAX Atlas și RE/MAX Exclusive - Timișoara numără în prezent două unități RE/MAX, Clujul are șapte birouri sub umbrela companiei, iar Capitala conduce topul cu 18 francize ale brandului.

RE/MAX Ambassadors, cea mai recent deschisă unitate din Timișoara, își propune să mizeze pe îmbinarea cu succes a tehnologiei cu domeniul imobiliar. Astfel, aceasta se va adapta unui oraș aflat în continuă reinventare, focusat pe tehnologie, artă și creație, dinamic din punct de vedere al investițiilor și tranzacțiilor imobiliare.

„Modelul clasic după care funcționează intermedierea imobiliară este învechit, greoi și netransparent, însă putem schimba în bine această paradigmă. Ne propunem să schimbăm rolul agentului - din prestator de servicii imobiliare, în reprezentant al vânzătorului sau cumpărătorului. Educația, alături de standardizarea proceselor operaționale, sunt valorile centrale ale rețelei RE/MAX, drept pentru care am ales acest brand pentru a oferi clienților garanția calității serviciilor oferite”, a declarat, într-un comunicat remis redacției, Adrian Cioată, B/O RE/MAX Ambassadors.

Printre obiectivele noii companii se numără: crearea unui mediu propice pentru dezvoltarea celor care vor să înceapă un business propriu în consultanță imobiliară, o cultură axată pe învățare și dezvoltare continuă, precum și specializarea agenților pe toate domeniile sectorului imobiliar.

RE/MAX Atlas, a șaptea franciză din Cluj, a fost lansată pe piață de Cristian Chiriță, un antreprenor fără experiență pe piața imobiliară, care a mizat pe expertiza brandului RE/MAX pentru obținerea de cunoștințe în real-estate și îndrumare în formarea unei echipe. După cinci ani de activitate în domeniul transporturilor, respectiv o specializare profesională în acest segment, Chiriță a decis să-și continue cariera în domeniul consultanței imobiliare.

RE/MAX Exclusive este cea mai nouă unitate a brandului pe piața din Capitală, oraș care deține cel mai amplu portofoliu de birouri RE/MAX din țară. Silviu Zamfir, Broker Owner-ul francizei, a ales să se reorienteze pe plan profesional după ce a activat peste 22 de ani în HoReCa. Astfel, după ce s-a documentat despre diversele sale posibilități pe această piață, a ales să colaboreze cu RE/MAX tocmai pentru a-și asigura trecerea facilă către un domeniu în care nu are expertiză.

Pe lângă acumularea permanentă de experiență profesională, pentru dezvoltarea biroului acesta vizează următoarele etape: recrutarea de agenți competenți, cu aceeași viziune a brandului, oferirea de servicii complete și de calitate superioară tuturor clienților, precum și recunoașterea pe plan local a biroului propriu.

În România, RE/MAX este cea mai mare rețea de birouri imobiliare francizate, cu cel mai mare număr de agenți imobiliari, având, în prezent, peste 50 de francize și peste 600 de membri, recunoscut ca fiind cel mai puternic brand național în imobiliare. Planul de extindere la nivel național al RE/MAX România vizează, până în 2023, 110 birouri francizate și peste 1.000 de agenți imobiliari.

Sursa foto: RE/MAX

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri