Compania Apx Immo a cumpărat recent un teren cu suprafață de 830 de mp de la compania ICD Real Estate, pentru 1,3 mil. euro, ceea ce înseamnă un preț de circa 1.566 de euro/mp, pentru un teren în unul dintre cele mai importante cartiere din Capitală.

Terenul situat în zona Cotroceni va găzdui un nou ansamblu rezidențial de tip boutique, în care Apx Immo va investi peste 2 mil. euro și va oferi 20 de noi apartamente premium, ridicând investiția totală la circa 3,5 milioane de euro.

„Suntem foarte entuziasmați de expansiunea noastră în zona rezidențială și prospectăm piața constant. Avem proiecte finalizate cu succes în zone precum Timpuri Noi, Unirii, Cotroceni, Alba Iulia sau Universitate, iar acest nou proiect va fi unul exclusivist, fiind într-una dintre cele mai frumoase zone din București și pentru care estimăm o investiție totală de circa 3,5 mil. euro.”, au declarat reprezentanții APX Immo.

Această tranzacție a fost realizată în totalitate de echipa Crosspoint Real Estate, departamentul rezidențial consultând cumpărătorul, iar departamentul de terenuri a consultat vânzătorul.

Așa cum wall-street.ro remarca, piața imobiliară continuă să fie asaltată de proiecte premium și de lux, foarte multe dintre acestea fiind construite în București și împrejurimi.

Cu o experiență de peste 25 ani în piața de real estate din România, compania Apx Immo a livrat pe piața din Capitală peste 600 de unități rezidențiale. Planurile de viitor al companiei este să dezvolte, în continuare, proiecte tip boutique, cât și ansambluri rezidențiale de mari dimensiuni.

Cu o experiență de peste 18 ani în piața de real estate din România, ICD Real Estate are în plan dezvoltarea a peste 400 de unități rezidențiale în București în următorii ani.

Crosspoint Real Estate este asociatul internațional Savills în România, una dintre cele mai mari companii de real estate la nivel mondial, fondată în 1855 – cu venituri de peste 1,74 mld lire sterline generate în 2020.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri