Rădăcini Estate, divizia imobiliară a grupului Rădăcini, a început recent construcția celui mai nou ansamblu rezidențial din portofoliu – 303 by Rădăcini, în nordul Capitalei, mai exact în zona Sisești.

Potrivit informațiilor furnizate wall-street.ro de către dezvoltator, investiția în acest nou proiect se ridică la 15 milioane de euro.

Ansamblul este construit pe o suprafață de 6.000 mp și numără 74 unități locative – studiouri, apartamente de câte 2 sau 3 camere și patru duplexuri –, respectiv 94 locuri de parcare. Pentru a optimiza cât mai mult spațiul și a oferi intimitate locatarilor, arhitectul a ales o dezvoltare în volume descrescătoare ca înălțime spre lac, alături de un concept diferit de spații comune, cu acces spre apartamente din exterior.

Ansamblul a fost proiectat de arhitectul Dorin Ștefan, se adresează în special familiilor moderne, ce caută deopotrivă intimitate și siguranță pentru locuințele lor. Prețurile pleacă de la circa 95.000 euro + TVA un apartament de 2 camere, respectiv 131.000 euro. + TVA pentru 3 camere.

Recent, Rădăcini Estate a anunțat startul vânzărilor pentru faza a doua a proiectului rezidențial premium Aviației Tower, construcție demarată în martie 2021, cu o investiție de aproximativ 30 mil. euro.

Retail jobs

Vânzarea integrală a 303 by Rădăcini, estimată pentru finele lui 2022

Reprezentanții Rădăcini Estate se așteaptă la un procent de vânzare de circa 30% din proiect până la sfârșitul anului curent, respectiv de 100% până în noiembrie 2022. De altfel, în aceeași perioadă aceștia estimează și livrarea proiectului, primii proprietari având posibilitatea de a-și petrece sărbătorile de iarnă de anul viitor în noua casă, urmând ca, din 2023, ansamblul să fie ocupat în întregime.

303 by Rădăcini va fi al doilea proiect de anvergură al Rădăcini Estate, primul nume reprezentativ din portofoliul companiei fiind Aviației Tower – ansamblu rezidențial localizat în centrul principalului pol de business din București, diferența dintre cele două fiind de poziționare și profil al cumpărătorului.

Luând în calcul toate proiectele, inclusiv cele aflate în dezvoltare, în ultimii ani Rădăcini Estate a cumulat o cifră de afaceri de circa 45 mil. euro, iar pentru anul curent compania estimează venituri de aproximativ 15 mil. euro. Pe termen mediu și lung, compania are în plan dezvoltarea unor centre comerciale, logistice, clădiri de birouri și noi proiecte rezidențiale.

Citeste si:
Hexagon va construi un complex imobiliar cu 1.200 de apartamente în...
Un dezvoltator din Cluj va...
Sursa foto: Rădăcini Estate
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Adrian Ungureanu
Venit în Capitală în 2007, ca orice copil de provincie cu tolba plină de vise, primul fiind acela de a deveni comentator sportiv - următorul Cristian Țopescu - Adrian a ales să-și înceapă cariera de jurnalist scriind în presă. Deși era abia în al doilea an la Facultatea de Jurnalism , Adrian și-a găsit un loc de muncă la ziarul ” Curierul Național ”. A realizat abia la interviul de angajare că nu mai există departament de sport la ziar, dar asta...

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri