Primarul Capitalei, Gabriela Firea, nu este de acord cu eliminarea timbrului de mediu, la care s-a renuntat printr-o lege initiata de Liviu Dragnea, si spune ca va propune bucurestenilor "o taxa de mediu". Aceasta se arata ingrijorata de faptul ca "toate rablele din Europa" au invadat Romania si, in special, Bucurestiul.

Gabriela Firea a declarat, pentru Adevarul, ca le va cere bucurestenilor parerea in legatura cu introducerea unei noi taxe de mediu pentru masinile care tranziteaza centrul Capitalei.

"In saptamanile urmatoare, vom avea o consultare populara, prin asociatiile de proprietari si prin primariile de sector, de asemenea, va fi si un sondaj de opinie, in care dorim sa-i intrebam pe bucuresteni daca ar fi de acord sa se introduca, pentru zona centrala, o taxa de mediu. Nu avem stabilita valoarea, se fac acum niste calcule", a declarat Gabriela Firea.

Aceasta se plange de faptul ca Bucurestiul a devenit extrem de aglomerat dupa ce toate "rablele" din Europa au ajuns in Romania, ca urmare a eliminarii, in februarie 2017, a taxei de mediu.

Timbrul de mediu a fost eliminat pe data de 1 februarie 2017, la sugestia PSD. Legea nr. 1/2017 a eliminat o serie întreaga de taxe si tarife, timbrul de mediu fiind doar una dintre acestea.

Citeste si:
Ministerul Educatiei abuzeaza de GDPR si nu face publice teze de...
Ministerul Educatiei abuzeaza...

Citeste si: Cele mai aglomerate orase din lume dupa traficul de masini


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Circul Globus, preluat de o fosta jurnalista, colega la Antene cu Gabriela Firea
Setari Cookie-uri