Se pare că segmentul premium și de lux al pieței imobiliare din România continuă să se dezvolte, iar anunțurile de proiecte din această zonă continuă să apară, confirmând trendul semnalat de wall-street.ro anterior.

A venit rândul celor de la Millstone Developments să anunțe obținerea autorizației de construcție pentru proiectul rezidențial din strada Sfinții Voievozi, 63. Proiectul exclusivist va cuprinde doar 24 de apartamente va necesita o investiție de peste 8 milioane de euro, iar lucrările sunt programate pentru al doilea trimestru al anului viitor, adică prin primăvară.

“Sfinții Voievozi este un proiect în care avem foarte mare încredere, datorită locației, arhitecturii și construcției. Acesta onorează zona în care va fi dezvoltat, completează peisajul urban și oferă apartamente exclusiviste pentru cei care apreciază traiul în mijlocul Bucureștiului. Este dedicat celor care înțeleg că investesc nu doar pentru ei, ci și pentru generațiile următoare, care știu că peisajul Capitalei nu se va mai schimba radical în aceste zone protejate.” a declarat, într-un comunicat remis redacției, Horia Chioseaua, Managing Director Millstone Developments.

Retail jobs

Proiectul se află sub semnătura biroului de arhitectură ADN, partenerul Millstone Developments și pentru construcția din Virgiliu 21-23. Designul clădirii este în acord cu zona istorică, integrându-se perfect în peisajul urban și respectând cu strictețe cerințele dezvoltărilor de acest tip. În strada Sfinții Voievozi vor fi disponibile 24 de apartamente, cu 3 și 4 camere, precum și duplexuri de 3 și 4 camere, deservite de 35 de locuri de parcare. Proiectul va beneficia de pre-certificarea Green Homes, iar apartamentele vor avea o suită largă de echipamente smart homes.

“Suntem strâns legați de centrul Capitalei, de poveștile străzilor și clădirilor sale, de potențialul acestei zone pentru o comunitate modernă. Apreciem valoarea existentă și ne dorim să contribuim la dezvoltarea spațiului urban, prin clădiri care se vor integra perfect în peisajul conturat începând cu anii 1800. Fiecare dintre zonele pe care le-am ales nu va mai suferi modificări esențiale, astfel că punctele istorice de interes vor rămâne aceleași și în următoarele sute de ani. Sunt fragmente de istorie a Capitalei, locuri de promenadă, monumente de cultură care vor inspira multe generații de acum înainte și ne bucurăm că proiectele noastre fac parte din dezvoltarea acestor zone.”, adaugă Horia Chioseaua.

Citeste si:
One United preia recepția One Herăstrău Towers, proiect care a...
One United preia recepția One...

La baza proiectului din Sfinții Voievozi 63 a stat un amplu studiu istorico-arhitectural care a definit semnificația culturală a imobilului aflat în această zonă cu grad de protecție maxim. Strada este evidențiată în planul orașului încă din 1846, luându-și numele de la biserica Sf. Voievozi, construită după planurile lui P. Petricu. Zona a fost în mod constant dedicată locuințelor de lux-reședințe pentru marile familii locale, construcțiile aflându-se sub semnătura celor mai apreciați arhitecți ai timpurilor. Luând în considerare ampla cercetare istorică, au fost astfel definite caracteristicile tehnice, dar și stilul arhitectural al imobilului construit de către Millstone Developments.

Millstone Developments se axează pe zona centrală a Capitalei și investește în proiecte boutique, care completează peisajul urban al zonelor protejate în care se află. Compania construiește apartamente contemporane, care trec testul timpului prin stilul arhitectural, respectând valorile cu care a pornit la drum: construcția de case atemporale, de calitate, cu un confort ridicat, în clădiri sustenabile. În prezent se află în plin proces de construcție pentru un imobil rezidențial boutique, în strada Virgiliu 21-23, dar și în etapa de planificare a unei alte dezvoltări similare în zona Piața Universității – Biserica Armenească.

Citeste si:
CTP România: Este momentul ca România să profite de poziționarea pe...
CTP România: Până acum ne...

Compania a fost fondată în 2016 de către doi profesioniști de top din România - Johan Rogiers și Horia Chioseaua. Sursa foto: Millstone Developments

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Adrian Ungureanu
Venit în Capitală în 2007, ca orice copil de provincie cu tolba plină de vise, primul fiind acela de a deveni comentator sportiv - următorul Cristian Țopescu - Adrian a ales să-și înceapă cariera de jurnalist scriind în presă. Deși era abia în al doilea an la Facultatea de Jurnalism , Adrian și-a găsit un loc de muncă la ziarul ” Curierul Național ”. A realizat abia la interviul de angajare că nu mai există departament de sport la ziar, dar asta...

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri