AFI Europe România adaugă la activele companiei două terenuri în valoare de 12 milioane de euro, pentru primul proiect rezidențial al companiei destinat închirieri, se arată într-un comunicat remis redacției.

Cele două terenuri au o suprafață aproximativă de 10.200 mp și se află pe Bulevardul Dimitrie Pompeiu și Șoseaua Pipera, în partea de Nord a Bucureștiului, una dintre cele mai dinamice zone ale capitalei.

Terenurile achiziționate de la Impetum Investments, divizia de investiții a Impetum Group, în valoare de 12 milioane de Euro, au obținut toate autorizațiile de construire necesare pentru dezvoltarea unui număr de aproximativ 450 de apartamente dispuse în trei clădiri distincte.

AFI Europe România intenționează să dezvolte pe aceste terenuri achiziționate primul său proiect rezidențial destinat închirierii (Built to Rent), segment pe care compania îl dezvoltă deja în alte țări din regiune, sub brandul “AFI ome”.

"Această tranzacție este în deplină concordanță cu strategia noastră de a ne diversifica portofoliul în România, crescând componenta rezidențială. Avem o experiență bogată în dezvoltarea de proiecte rezidențiale la standarde moderne, atât aici, în România, cât și în alte țări europene (Republica Cehă, Polonia, Serbia și altele).

După cum observăm, cererea de locuințe noi își păstrează un trend ascendent, temei puternic pentru a începe dezvoltarea unui nou segment de afacere. Suntem de părere că acest tip de concept rezidențial destinat închirierii (Built to Rent - BtR) va atrage tineri, persoanele dinamice și familiile care caută mai multă mobilitate și flexibilitate în procesul de selecție a unui apartament, alegând cu grijă proprietarul care poate să ofere, în același loc, acces la o serie de servicii și facilități atractive chiriașilor săi", a declarat, în comunicatul citat, Doron Klein, CEO AFI Europe România și Cehia.

AFI Europe este una dintre cele mai importante companii de dezvoltare, management și investiții imobiliare, care operează în Europa Centrală și de Est. Compania își desfășoară activitatea în România din 2005.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Adrian Ungureanu
Venit în Capitală în 2007, ca orice copil de provincie cu tolba plină de vise, primul fiind acela de a deveni comentator sportiv - următorul Cristian Țopescu - Adrian a ales să-și înceapă cariera de jurnalist scriind în presă. Deși era abia în al doilea an la Facultatea de Jurnalism , Adrian și-a găsit un loc de muncă la ziarul ” Curierul Național ”. A realizat abia la interviul de angajare că nu mai există departament de sport la ziar, dar asta...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri