După ce au vândut 75% din apartamentele construite în faza 2-a a proiectului rezidențial Atria Urban Resort, dezvoltatorii pregătesc începerea lucrărilor pentru faza a 3-a, care va cuprinde încă 350 de apartamente.

Complexul rezidenţial este construit în vecinătatea Lacului Străuleşti, în baza parteneriatului dintre EVERGENT Investments - Cityring Property și dezvoltat de Cityring Development.

Potrivit unui comunicat remis redacției, au vândute trei sferturi din cele 398 de apartamente construite în Faza a 2-a a proiectului imobiliar. și au primit Certificatul de Urbanism obținut pentru următoarele 350 de apartamente.

Proiectul rezidențial, cu o valoare totală de 120 de milioane de euro, se dezvoltă pe Șoseaua Chitilei, pe o suprafață de 9 hectare de teren. Structurat pe patru faze de dezvoltare, complexul rezidențial va avea în total 1.400 de apartamente construite până la finalul anului 2024.

”În prezent, suntem pe punctul de a demara lucrările pentru Faza a 3-a a proiectului și pregătim și Faza a 4-a, așadar continuăm cu viziunea Atria. (...) Vrem, de asemenea, să implementăm ceea ce se numește Place-Making, adică să încurajăm rezidenții să se implice în dezvoltarea și înfrumusețarea spațiului în care trăiesc, oferindu-i o cultură și o identitate proprie Adoptarea unui arbore de către fiecare rezident este un prim pas în acest sens”, a mai spus Liria Themo, Marketing Manager al ansamblului rezidenţial Atria Urban Resort.

Cele aproape 400 de apartamente din Faza a 2-a - un mix de studiouri și apartamente de 2 până la 4 camere - au fost construite pe o suprafață de aproximativ 3 hectare, clădirile ocupând 25% din suprafața totală. Restul terenului este amenajat cu spații verzi, piscină, grădini interioare cu o topografie variată, cu piațetă și alei. Faza a 2-a a proiectului se caracterizează, de asemenea, şi prin distanțe mai mari între clădirile construite, de până la 100 de metri, cu parcări supraterane.

Sursa foto: Atria Urban Resort

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Adrian Ungureanu
Venit în Capitală în 2007, ca orice copil de provincie cu tolba plină de vise, primul fiind acela de a deveni comentator sportiv - următorul Cristian Țopescu - Adrian a ales să-și înceapă cariera de jurnalist scriind în presă. Deși era abia în al doilea an la Facultatea de Jurnalism , Adrian și-a găsit un loc de muncă la ziarul ” Curierul Național ”. A realizat abia la interviul de angajare că nu mai există departament de sport la ziar, dar asta...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri