Bergamot Developments Phase II, societate controlata de Impact Developer & Contractor, a incheiat cu BDT Construct & Ambient, un contract de antrepriza care are ca obiect executarea lucrarilor de constructii, instalatii si montaj de echipamente necesare in vederea finalizarii si livrarii "la cheie" a ultimei faze din cadrul proiectului Luxuria Domenii Residence, care cuprinde 130 apartamente. Valoarea contractului este de aproape 12 milioane de euro plus TVA.

Ultima faza a ansamblului Luxuria include doua cladiri cu un total de 130 de apartamente - unitati de tip studio, apartamente cu doua, trei, patru si cinci camere, precum si duplex-uri si apartamente cu gradina, cu suprafete de la 54 mp pana la 327 mp si ar urma sa fie finalizata in acest an. Apartamentele dispun de inaltimi de 2,8 - 3 m, depasind standardul clasic de 2.5 m.

"Fiind primul proiect rezidential dezvoltat in imediata proximitate a hub-ului de business din zona Domenii - Expozitiei, Luxuria a fost foarte atractiva atat pentru investitorii din domeniu care urmaresc obtinerea unor randamente investitionale foarte bune, mizand pe potentialul extraordinar de dezvoltare al zonei, dar si pentru clientii finali care se afla in cautarea unei locuinte personale premium cu termen de livrare scurt", a declarat Razvan Ionescu, director de marketing in cadrul Impact Developer & Contractor Group.

Retail jobs

Ansamblul Luxuria Domenii Residence este construit in trei faze, pe un teren cu suprafata de 22.500 mp, localizat intre bulevardul Expozitiei si strada Aviator Popisteanu. Acesta va include la final noua blocuri cu un total 630 de apartamente, 9.650 mp de vegetatie, printre care un parc propriu (parcul Luxuria) de 2.500 mp, care va acomoda 10 gradini tematice.

Infiintata in 1991, Impact Developer & Contractor a dezvoltat, in 29 de ani de activitate, un numar de 16 ansambluri rezidentiale in Bucuresti si in tara, insumand peste 450.000 metri patrati construiti si peste 4.000 unitati livrate.

Cel mai mare proiect este Greenfield Baneasa, demarat in 2007, unde pana in prezent au fost construite peste 2.548 de locuinte. In anul 2018, Impact, prin compania pe care o detine (Bergamot Developments), a inceput lucrarile la Luxuria Domenii Residence.

Citeste si:
Impact cumpără în Iași un teren de 2,6 hectare pe Dealul Copou
Impact cumpără în Iași un...
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri