Impact Developer & Contractor da startul celei de-a doua faze a proiectului rezidential Luxuria din zona Expozitiei, care va cuprinde un numar de 268 de apartamente, 296 locuri de parcare subterane si 10 gradini tematice / spatii verzi pe o suprafata de 2.500 mp. Finalizarea primei etape de constructie corespunde si cu incheierea perioadei de pre-sale (vanzari off-plan), in care o pondere de "80% dintre cei care au achizitionat au fost investitori", intrucat acestia au manifestat interes pentru randament, a declarat Bogdan Oslobeanu, CEO al Impact.

"Prima faza a proiectului Luxuria a avut succes in randul investitorilor din piata de real-estate, acestia intelegand potentialul acestei zone, un hub de business emergent cu putine proiecte rezidentiale in imediata proximitate. Practic, pana la finalul anului 2021, in aceasta zona vor fi livrati in jur de 160.000 mp de spatii de birouri in care vor lucra aproximativ 17.000 angajati, iar Luxuria este primul proiect care livreaza in acest hub, ceea ce inseamna un randament investitional foarte bun, intr-un timp relativ scurt", a declarat Bogdan Oslobeanu (foto).

Noua etapa are ca termen de executie si livrare trimestrul al treilea al anului 2020. Finalizarea structurii celor trei blocuri din faza intai si a finisajelor pentru primul lot de apartamente din cadrul acestei faze, marcheaza incheierea perioadei de pre-sale (vanzari off-plan) si cresterea pretului de lista la 1.700 euro / mp + TVA incepand cu data de 1 august 2019.

Impact: Yield-ul pe rezidential incepe sa devina interesant de la 5% in sus

"Pretul actual de listă este în medie 1470 euro / mp. Dat fiind ca proiectul nu este finalizat si suntem inca in faza de constructie, 80% dintre cei care au achizitionat pana acum sunt investitori, intrucat ei manifesta interes pentru randament. Acest procent indica faptul ca acestia au fost foarte atrasi de Luxuria Domenii Residence", mai spune Bogdan Oslobeanu.

Ansamblul Luxuria Domenii Residence este construit in 3 faze, pe un teren cu suprafata de 22.500 mp, localizat intre bulevardul Expozitiei si strada Aviator Popisteanu. Acesta va include la final 9 blocuri cu un total 630 de apartamente impreuna cu peste 9.650 mp de vegetatie, printre care un parc propriu (parcul Luxuria) de 2.500 mp, care va acomoda 10 gradini tematice.

"De regula, yield-ul pe rezidential, daca vorbim de brut, incepe sa devina interesant de la 5% in sus, in zona fiind cuprins intre 5% si 7,5%. Un aspect si mai interesant, proprietatile din Luxuria au o viteza destul de mare de apreciere, drept urmare, estimam ca pana la finalizarea proiectului, odata cu dezvoltarea zonei, o sa avem o apreciere de minim 25%", adauga seful Impact.

El arata ca incepand cu a doua faza vanzarile in cadrul Luxuria se vor concentra pe clientii care se afla in cautarea unei locuinte personale. Cele 4 cladiri din faza a doua a ansamblului Luxuria vor include unitati de tip studio, apartamente cu doua, trei, patru si cinci camere, precum si duplex-uri si apartamente cu gradina, cu suprafete de la 54 mp pana la 327 mp.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri