Impact Developer & Contractor SA (IMP) a finalizat in luna septembrie lucrarile de constructie pentru 276 de apartamente noi cu 2, 3 si 4 camere in cartierul rezidential Greenfield Baneasa. Cu o valoare estimata la 23,6 milioane euro (plus TVA), apartamentele sunt dispuse in 12 blocuri cu regim redus de inaltime (4 si 5 etaje) si fac parte din cea de-a treia faza de dezvoltare a proiectului - Ansamblul Platanilor. Aproximativ 20% din totalul noilor apartamente au fost deja rezervate, Greenfield Baneasa ajungand astfel la un total de peste 2.300 de locuinte livrate si o comunitate cu peste 4.500 de locuitori.

"Stocul de apartamente livrate in Greenfield Baneasa luna aceasta reprezinta circa 30% din totalul locuintelor finalizate in zona de Nord a Capitalei in 2018", a spus Bogdan Oslobeanu, CEO Impact Developer & Contractor. Cea de-a treia faza de dezvoltare din cadrul Greenfield Baneasa, inceputa in anul 2016 si avand ca termen de finalizare anul 2019, include Parcul Platanilor pe o suprafata de 6.000 mp impartita in zone verzi, locuri de joaca, teren de sport multifunctional, zona de fitness si zona de recreere.

Toate apartamentele livrate in aceasta faza beneficiaza de centrala termica si de incalzire prin pardoseala. Preturile pornesc de la 65.000 euro + TVA pentru un apartament cu 2 camere (64 mp), 77.900 euro + TVA pentru un apartament cu 3 camere (94 mp) si de la 105.000 euro + TVA pentru apartamentele cu 4 camere (124 mp).

Infiintata in 1991, Impact Developer & Contractor a dezvoltat in cei 27 de ani de activitate 17 ansambluri rezidentiale in Bucuresti si in tara, insumand peste 450.000 de metri patrati construiti si 4.000 de unitati livrate. Cel mai mare proiect este Greenfield Baneasa, demarat in 2007, unde pana in prezent au fost construite peste 2.300 de locuinte. In acest an Impact a inceput lucrarile la Luxuria Domenii Residence, situat in zona de nord a capitalei, intre Bulevardul Expozitiei si strada Aviator Popisteanu. Proiectul va fi dezvoltat pe un teren de 22.500 mp si va include 630 de apartamente pana la finalul anului 2020.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri