Speedwell a achiziționat un teren de 5,6 hectare cu scopul de a dezvolta un nou proiect rezidențial, The Meadows, concept care îmbină case și clădiri de apartamente cu regim redus de înălțime, situat pe malul lacului Grivița, în Sectorul 1 al Bucureștiului.

Potrivit unui comunicat remis de către dezvoltator, The Meadows introduce un concept unic pe piața imobiliară din București: locuințe moderne în clădiri cu înălțime redusă și case cu vedere spre malul lacului, toate într-un parc cu peisagistică special amenajată.

Localizat pe strada Fabrica de Caramidă, centrul orașului București și huburile de afaceri din nordul acestuia sunt ușor accesibile. Dezvoltatorul susține că stația de metrou Laminorului se află la o distanță de doar 10 minute de mers pe jos.

The Meadows va oferi un mix de townhouse-uri, clădiri de apartamente cu regim de înălțime P+3, facilități și spații verzi care includ o promenadă publică de-a lungul lacului. Această promenadă a fost concepută în concordanță cu planurile Primăriei Sectorului 1 de a lega malul lacului de centrul orașului prin alei pietonale și piste de biciclete cu locuri de odihnă și vederi panoramice.

The Meadows a fost proiectat respectând configurația actualului cartier rezidențial. Astfel, a rezultat un ansamblu cu densitate scăzută, înconjurat de un spații verzi. De asemenea, facilități publice sunt integrate în masterplan și vor servi și revigora comunitatea și zona existente.

Cele 360 de unități oferite de The Meadows vor avea grădini private conectate la parcul public, apartamentele vor avea terase spațioase și ferestre mari pentru ca locuitorii să se bucure de priveliști și de verdeață, iar apartamentele de tip penthouse sunt o alegere potrivită pentru familiile mai mari.

Apartamentele cu una, două, trei și patru camere sunt amplasate în jurul grădinii amenajate în interiorul ansamblului, acolo unde există și zone de recreere și locuri de joacă pentru copii. Locurile de parcare sunt subterane, astfel încât oamenii și copiii să se poată bucura de plimbări în siguranță și liniște în interiorul ansamblului.

Arhitectura rafinată, culorile neutre și finisajele de cea mai bună calitate evidențiează un concept axat pe confort, funcționalitate și estetică, menținând în același timp cele mai înalte standarde de sustenabilitate și respect pentru mediu. The Meadows va fi construit în conformitate cu standardele nZEB (clădiri cu consum de energie aproape zero) pentru o performanță energetică ridicată.

„Suntem încântați să introducem acest nou concept pe piața rezidențială. The Meadows este reunește teme recurente pe care le regăsim în toate proiectele noastre: standarde ridicate de calitate a vieții, echilibrul dintre viața personală și cea profesională, sustenabilitate și arhitectură de ultimă generație. Toate aceste elemente sunt sporite de o locație unică, pe malul lacului Grivița, un loc ideal pentru formarea unei noi comunități care seva alătura celei existente.” declară Jan Demeyere, Arhitect și Co-Fondator la Speedwell.

The Meadows va fi dezvoltat în patru faze. Vânzările pentru Faza 1, cuprinzând 15 townhouse-uri, vor fi lansate în al treilea trimestru din 2022.

Sursa foto: Speedwell

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri